|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ιδια ειναι με του ποσιμου βρε παιδι μου.
Απλα στο τελος εχει αυτο το Mineral. Θα ζητησεις να στη φτιαξει ετσι ωστε να "κλεβεις" νερο πριν το mineral για το ενυδρειο και μετα το Mineral για να πινεις. Ο χωρος που θα τοποθετηθει θελει απλα λιγο μελετη για να βολευει και στις αλλαγες και στο ποσιμο.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια. Απο αυριο θα το κοιταξω κι αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έρχεσαι φίλε μου μια βόλτα απο μένα να τα πούμε απο κοντα,γιατι σε βλέπω να την χρυσοπληρώνεις την ΑΟ εκεί γιατι πήγα να πάρω και εγω κανα 2 μετρα σωληνάκι και ηθελε να μου το χρεώσει 2 Ε το μέτρο ενω πουλιέται 20-30 λεπτα το μέτρο,και σε οτι άλλο μπορω να σε βοηθήσω πολύ ευχαρίστως απο κοντα εξηγούνται κάποια πράγματα πιο καλά το τηλ. μου είναι***********.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΧρήστοςΠ : 16-01-12 στις 08:02 Αιτία: Σταύρο το τηλεφωνο ειναι καλυτερα με πμ |
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζομαι επιπλεον αμμο λευκη carat6 dekoline και δεν βρισκω....γνωριζει κανεις που μπορω να βρω????
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα θα εχει ο Αποστολος (Υδατινος κοσμος) -αν δε κανω λαθος- παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις .... οπως και ολα τα μαγαζια στο φορουμ!
Δε ξερω ομως με τα μεταφορικα ποσο θα σου παει!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο σε ευχαριστω πολυ!!!! Τελικα με εσας εδω μεσα....αδιεξοδα δεν υπαρχουν!!!!!
Εστειλα συγγενη μου να την παρει απο εκει και να μου την στειλει με τα κτελ αλλα προσφερθηκαν να την στειλουν με μεταφορικη η οποια λογικα θα κοστισει αρκετα λιγοτερο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας
παρακολουθω το θεμα σας απο κοντα οι απορεις του thed και οι απαντησεις των παιδιων βοηθουν και εμενα παρα πολυ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 14-12-03 14:18 |