|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι να ζουν τα ψάρια μας σε κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να τα απολαμβάνουμε και καλύτερα! Πόσο χρονών ήταν το protomelas που ψόφησε? |
|
||||
|
||||
![]()
με τα νιτρικα τι γινεται>>?? γιατι ειναι τοσο ψηλα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει όπως είπε και ο platy να κάνεις αλλαγή!
Αλλά αφού έκανες είπες πριν λίγες μέρες, γιατί είναι τόσο ψηλά μέσα σε τόσο λίγο χρόνο? |
|
||||
|
||||
![]()
τα νιτρικά τα μέτρησα με στικ δεν ήταν στο 0 που είναι πριν αλλά ούτε στο 20 ε και το έβαλα 20 γενικά δεν είχα ποτέ θέμα με τα νιτρικά φυσικά αλλάζουν αυτά....Δεν γνωρίζω την ηλικία του διότι το πήρα ενήλικο εγώ το είχα 1 χρόνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν το πάρεις εσύ ξερεις πόσο χρονών ήταν?
Πάντως δεν νομίζω να πέθανε απο γηρατιά! Κάτι άλλο ήταν! Μήπως πρόσθεσες κάτι? Δηλαδή κάποιο φυτό, κάποια πέτρα ή κάτι άλλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Το αγόρασα από κατάστημα.όχι από τότε που έστησα το ενυδρείο δεν έχω αλλάξει αλλά ούτε και πειράξει τίποτα!το μόνο που μπορώ να πώ ότι τον τρόμαξε είναι ότι ορισμένες μέρες όταν έκλεινε το φως από το ενυδρείο υπήρχε αναστάτωση που την προκαλούσε αυτός!δηλαδή έκανε νευρικές κινήσεις αλλά και πάλι όχι πάντα πολύ σπάνια...(λες να πήγε από τρομάρα;κάνω και λίγη πλάκα.)πάντως κάθε λύπη φέρνει και 1 χαρά μπούκωσε πάλι το θηλυκό yellow lab.
|
|
||||
|
||||
![]()
Άντε με το καλό το ξεμπούκωμα!
Πάντως πρέπει να ξέρεις ότι οι αφρικάνικες κιχλίδες είναι υπερευαίσθητες στους χτύπους και τις ξαφνικές αλλαγές! Είναι ικανές να ψοφήσουν ακαριαία απο τέτοιες περιπτώσεις! Αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια! Αποκλείεται να πήγε απο αυτό! Το τι φταίει μόνο η νεκροψία θα δείξει!(πλάκα κάνω) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος Guppy... | jimz | Ζωοτόκα | 13 | 29-10-09 14:10 |
S.O.S. Θάνατος Guppy | booot | Ζωοτόκα | 6 | 30-12-08 08:52 |
Θάνατος Σκαλαριών | Jeepas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-06-08 17:14 |
Θάνατος Guppy... | giankyr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 23-01-08 15:42 |