|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχας να τονισω οτι ποτε δεν ειπα στον πατερ(αδερφο μου)να γεμισει το ενυδρειο με ψαρια του προτεινα τα απλ για να τα βαλει με την μονομαχινα η οποια λογο χαρακτηρα δεν τα πειραζει επισης την πετρα δεν την εδωσα εγω.και θα παρακαλουσα να μην ξαναειπωθει καποιο σχολιο για μενα εαν πρωτα δεν διευκρινιζετε η πλακα.επισης λετε για τα λιτρα ποσοι απο δω εχετε τα ψαρια στα λιτρα που θεωρητηκα απαιτουνται??μιχαλη μηπως εσυ οπως ειπε η εφη το καλητερο ειναι να προσφερουμε στα ψαρακια οτι καλητερο μπορουμε ωστε να ζουνε ανετα και οχι απλα να επιβιωνουνε.και σιγουρα ειναι καλητερα απο οποιοδοιποτε ποτιρακι-γυαλα που τους βαζουνε.και κατι τελαιυταιο μιχαλη ποτε δεν ειπα στον κωστα κατι που δεν ξερω και εγω του προτηνα το κλαμπ για να μαθει οπως μαθενω ακομα εγω οποτε λογικο ειναι να κανει λαθη.
παντα φιλικα μιχαλης. υγ.οσοι με ξερουν ξερουν ποσο μου αρεσει ο χαβαλες αλλα οταν και οπου πρεπει οταν ομως κατι λεγετε δημοσια πρεπει να προσεχουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΛΟΙ οσοι εχουν δει μονομαχο στη φυση... (βασικα αυτο που αποκλειεται ειναι καποιος να τον εχει δει σε 25 λιτρα γιατι και την εποχη της ξηρασιας ο ορυζονας εχει εκατομμυρια κυβικα νερο... που διαολο βρεθηκαν οι γουρνες των 25 λιτρων?)
ΑΝ υπηρχε καμια νερολακουβα 25 λιτρων την επομενη απλα θα ηταν στεγνη... Ο μυθος με τις "νερολακουβες" δεν ειναι ακριβως οπως διαδιδεται, οι νερολακουβες ενος ορυζονα την περιοδο της ξηρασιας εχουν πολυ χαμηλο βαθος αλλα διαμετρους πανω απο 10-50 μετρα εως και εκατονταδες μετρα η και χιλιομετρα ενω στην περιοδο των βροχων εχουν διαμετρο πολλα χιλιομετρα και βαθος 30-40 ποντους ή και ενα μετρο και λιγο παραπανω (εχω ζησει παρεποιπτοντως αρκετα στην ΝΑ Ασια και εχω περασει πολλες φορες ολες τις εποχες απο τους βιοτοπους των μονομαχων και των γκουραμιων). Ποτε δεν καταλαβα ποιος ο σκοπος της διαδοσης αυτου του ηλιθιου μυθου και απο ποιον μ....κα προηλθε,(μαλλον πετσοπας θα ταν) αλλα ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. αυτες ειναι οι περηβοητες "νερολακουβες" http://www.youtube.com/watch?v=MptPV...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=d38Lo...eature=related Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
νικο συγνωμη εχεις δικιο τα γραψα πανω στα νευρα μου.και το διορθωνω.
νικο ενα παραδειγμα σε παρακαλω για τα λτ?τα ελαχιστα προτεινωμενα λιτρα νομιζω οτι ειναι τοσα ωστε να ψαρια να επιβιωνουν ετσι δεν ειναι?ειναι σωστο?δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση για το τι ειναι σωστο και λαθος.τι επιβαλουμε στα ψαρια και τι οχιξερωντας πως ολοιμας κανουμε οτι καλητερο μπορουμε γιαυτα.νικο εννοιτε οτι δεν αναφερωμεμε σε σενα αλλα γενικα.τα λιτρα οπως και πολλα αλλα λαθη κανουμε ολοι στην αρχη.και νομιζω οτι δεν πρεπει να ειμαστε αλλο εκτος τοπικ. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου ολοι κανουμε λαθη, το θεμα ειναι να τα κατανοουμε και να τα διορθωνουμε.
Σχετικα με το μονομαχακι δυστυχως δεν υπαρχει σωστη ενημερωση, και δυστυχως στις διαφορες σελιδες γραφονται διαφορα κουλα. Οποτε προκειμενου να καταλαβουμε τι ειναι καλυτερο πρεπει να ψαχνουμε τις εγκυροτερες πηγες καθως και να γνωριζουμε οσο γινεται καλυτερα τους βιοτοπους τους. Αυτη τη στιγμη η εγκυροτερη πηγη γνωσεων που διαθετουμε ειναι η fishbase.org που προτεινει ως ελαχιστα τα 60 λιτρα. Απο κει και περα και με προσωπικες εμπειριες βλεπουμε πως ειναι ενα ψαρι στα 20 λιτρα και πως ειναι στα 60 και βγαζουμε τα συμπερασματα μας. |
|
||||
|
||||
![]()
Maverick ναι ρε την ειχαν σε ποτήρι. τώρα για πιο λόγω βάζουν μόνο αυτά τα ψάρια σε ποτηράκια δεν μπορώ να το καταλάβω. maxmike δεν ειπώθηκε ότι μ το είπες εσύ και πιστεύω ότι οπιος διποτε μπορεί να ξεχωρίσει τη πλάκα από το σοβαρό έστω και γραπτού γι αυτο υπάρχουνε και τα emosion ( φατσουλες ) η όπως τα λένε . το είπα ότι το είχα δει σε αλά ενυδρεία παλιότερα . μου άρεσε η ηδέα και την αντέγραψα δεν γνώριζα ότι ήτανε λάθος . Aν ο Μπαμπινιώτης έβλεπε τα ορθογραφικά που κάνω εδώ μέσα θα με έστελνε εξορία στην σελήνη :P :P :P :P
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ααα... pffff μ@λακι@ αυτο. :/
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι... αφου δεν τα βαζουν σε μια λαδοκολα και να τα ψεκαζουν για να μην ξεραθουν και πεθανουν παλι καλα αλλα να μην τους βαζω ιδεες γιατι μπορει με την κριση να σκεφτουν να κανουν οικονομια και στα ποτηρια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υδροβια η υδροφιλα HELLP!! | Marios-cy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-06-07 20:31 |