|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι έκανες πάλι βρε συ ???
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι εκανα αχααααααα
θα σου φτιαξω το σαμπ αλλα μετα θα φυγω να παθεις τα ιδια ![]() ![]() πολυ ταλαιπορια αυτο εχω να πω μονο + οτι εχω μετακομισει ολο το δωματιο ------------------------- θα τη βαλω τερμα και θα σας πω σε 5 λεπτα ![]() ------------------------- μου ξενεριζει η αντλια και σιγα σιγα θα μου ξεχυλισει το ενυδρειο ετσι μου φενετε ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 12-01-12 στις 23:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
OXI να μην σου ξενεριζει η αντλια γιατι μια .. δυο.. τρεις και θα την κλαις την eheim. Εγω εχω βαλει φλοτερ να κοβει το ρευμα της οταν παει να ξενερωσει.
Αστην τερμα , αλλα το θεμα ειναι να μπορεις να ρυθμιζεις την υπερχ , με την υπερχείλιση θα παιξεις , οποτε πρεπει να εχεις βανα, και μειωνοντας ελαφρα θα δεις που θα σταθεροποιηθει η σταθμη. Για να μην υπερχειλίσει το ενυδρειο θα πρεπει η τρυπα της υπερχείλισης να ειναι καπως χαμηλα και οχι πανω πανω στο ενυδρειο , ωστε να εχει αερα να δεχτει το ενυδρειο νερο οταν η αντλια ανεβαζει πιο πολυ απο την υπερχ.
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κατι εσενα το λαστυχο που παει στο σαμπ γεμιζει νερο ??????? η απλα το νερο γλυφει μεσα στο λαστυχο ?????
τι κανω λαθος θα σκασωωωωωωωωωωωωωωωω
|
||||
|
||||
![]()
το λαστιχο ειναι γεματο και η σταθμη εχει σταθεροποιηθεί ενα εκατοστο πανω απο την εισοδο της υπερχείλισης και δεν περνει αερα ετσι ωστε να κανει θορυβο.
Εσυ νωμηζω εχεις τρυπα στο ενυδρειο απο οτι καταλαβα , εγω εχω φτιαξει με PVC την υπερχείλιση που εχω στο link στο post 9. Δεν ξερω και πολλα πολλα αν εχει τρυπα στο ενυδρειο , ισως κάποιοι που εχουν την ιδια βοηθησουν
|
||||
|
||||
![]()
κανεις αλλος ? που να εχει την ιδια υπερχηληση ????????
------------------------- ?????????????????????????? κανεις ?????????????????????
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 13-01-12 στις 10:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57512 Δες εδώ και το πρώτο λινκ μέσα εκει. Ελπίζω να βοηθήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
το εφτιαξα ακουγετε λιγο αλλα δεν με πειραζει τωρα τι εκανα δε ξερω απλα σταματησε να κανει τοσο θορυβο ακουγετε ενα πλατσουρισμα αλλα οκ αμα σκεφτεις οτι πριν ακουγοταν 2 φιλτρα 1 αεραντλια και μια τουρμπινα νομιζω κανει ποιο λιγο απο πριν
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για σαμπ | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-12-11 21:40 |
απορια με αντλια για σαμπ | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-03-11 07:43 |
650 λιτρα με σαμπ για δισκους | harris samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 06-09-10 09:57 |
ερωτηση για σαμπ ??? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-09 13:33 |
σαμπ | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-09-07 22:41 |