|
|
||||
|
||||
![]()
και θα μου επιτρεψετε να πω και κατι ακομη..που φυσικα δεν ισχυει παντα...αλλα πολλες φορες αναμφισβητητα ισχυει.
καποιοι που κανουν κατι απο χομπυ (αγαπη) το κανουν πολυ καλυτερα απο καποιους που το κανουν βιοποριστικα (αναγκη). το εχω επαληθευσει πολλακις. τα κινητρα επισης δεν ειναι τα ιδια οπως πολυ κομψα επισημανε ο Κλεοβουλος!
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε δεν περιμενα να δω απαντηση σ'ε αυτο το θεμα!
οχι φυσικα οτι δεν ειναι σοβαρο,τουναντιον μαλιστα! αλλα στην ελλαδα,Που τετοια μεγαλεια... ΥΓ:συμφωνω 100% με τον panos...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα εγω δεν εχω ακουσει τιποτα...
τι γινεται:οι ιδιοι μιλαμε; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ απλά φαντάστηκα επειδή στο αρχικό ποστ ζητούσαν γιατρό, ότι θα ψάχνουν κάτι πιο εξηζητημένο, κάτι που ένας απλός χομπίστας δεν μπορεί να κάνει. Μέχρι και χειρουργεία γίνονται σε ψάρια ποτέ δεν ξέρεις!
Γι αυτό μπήκα στον κόπο να ψάξω κτηνιατρείο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Πανος εχει δικηο σε αυτο που εγραψε αλλα εγω θα συμπληρωσω οτι εδω σε εμας υπαρχει ενα Ινστιντουτο ιχθυολογιας στο οποιο ασχολουνται με τετοια πραγματα, αρρωστιες ψαριων, πλαγκτον, με διαφορα καινουργια ειδη ψαριων που αλιευονται σιγουρα εχουν γνωσεις πανω στα ψαρια, οπως γνωριζω οτι και κατι αναλογο υπαρχει στο Μεσολογγι, τωρα γυρω απο την Αθηνα δεν γνωριζω αλλα μια ερωτηση σε καποιο λιμεναρχειο ισως να εδινε καποια πληροφορια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπες Grolux στην Αθηνα.... | extacy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-04-10 17:17 |
Ο Heiko Bleher στην Αθηνα!!! | NIDAL | Δίσκοι | 0 | 15-11-07 20:49 |
Που μπορω να βρω κιχλιδες στην Αθηνα | O Souidos | Malawi | 2 | 01-11-05 10:13 |