|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τοτε, ριξε bloodworms αφου εχεις αλλα κανε και συχνες αλλαγες νερου.
Εχω παρει και εγω τα Nothobranchius rachovii και ειναι τωρα στην 7η μερα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αντρεα
------------------------- πρώτη αλλαγή νερού και μεταφορα στο καθαρό από χώματα δοχείο των 8 μικρών με σύριγγα με μεγάλη τρύπα. Δυστυχώς το ένα μάλλον πέθανε στη μεταφορά...τάισα ένα ψιλοκομμένο bloodworm και μια λευκή προνύμφη κουνουπιού... περιμένω να δώ αν θα φάνε... αρτέμια ούτε για δείγμα πουθενα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Superpzarr : 12-01-12 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πρωί πρωί με το καράβι παραλαμβάνω αρτέμια!!!
ελπίζω να μην έχει γίνει ζημιά μέχρι να βγεί η καλλιέργεια... παρελήφθη αρτεμια της serra σε σακουλάκια των 18g και ξεκίνησα καλλιέργεια στους 27 βαθμούς. |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ!!!
οι μικρες λαρβες κουνιουνται νευρικα...!!! έχω βάλει φακό δίπλα στο μπουκάλι καλλιέργειας... περιμένω κανένα τέταρτο να ανεβούν τα τσόφλια και να "κάτσουν" τα μη εκολαυθέντα και ΤΑΪΖΩ!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
οι πρώτες φώτος λίγο μετά το βραδυνό τάισμα!!!
είμαστε 5 ημερών και δεν την παλεύουμε!!! το κυνήγι της αρτέμιας είναι ανελέητο και οι κινήσεις την ώρα του φαγητού ζωηρές και γρήγορες!!! άφησα το χώμα στο νερό και για δεύτερη ημέρα και σκάσανε άλλες 6 ουρίτσες... είμαστε πλέον 14!!! σε κανένα δίμηνο θα αναζητούνται γονείς... |
|
||||
|
||||
![]()
έγινε σιφωνάρισμα αρκετά επιμελές αφού έβγαλα 250ml νερό με ΣΥΡΙΓΓΑ και αντικατέστησα σταγόνα σταγόνα με τον ίδιο τρόπο.
Το νερό στο μπωλ με τα μικρά πρέπει να είναι γύρω στα 500ml με 600ml. Το Ψαρο-Μπεν Μαρί http://en.wikipedia....wiki/Bain-marie μου έχει λύσει τα χέρια με τις θερμοκρασίες (σταθερά 25C σε ψάρια-προετοιμαζόμενο νερό-καλιέργεια αρτέμια |
|
||||
|
||||
![]()
Nα τα χαιρεσαι τα μικρα,παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφερον το thread!
Περιμενουμε και την συνεχεια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nothobranchius | j.p. | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 19 | 12-02-11 17:56 |
Νέο ξεκίνημα... | stefan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 136 | 29-03-10 13:48 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Nothobranchius | harris | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-04 12:08 |