|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μια φορά πάντως που τα μέτρησα σου βγαίνει κανένα 15ευρω το μήνα οπότε 60 το τετράμηνο. Καίει πολλές ώρες ο θερμοστάτης σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εξαιρεσουμε τα heaters (αυτα που λετε θερμοστατες) τα υπολοιπα δεν μπορουν να υπολογιστουν ως καταναλωσεις, και τα heaters δε λειτουργουν ποτε μονιμα, εχουν θερμοστατη* μεσα, (ισως γι αυτο και κυριαρχισε αυτη η λανθασμενη ονομασια) εγω δηλαδη που κραταω 4 ενυδρεια στους 28 και με φιλτρα ολοκληρους κουβαδες τι θα πρεπε να πληρωνω? Τα ενυδρεια γλυκου νερου δεν ειναι καμια φοβερη καταναλωση για να τα υπολογισουμε στις οικιακες μας καταναλωσεις *διακοπτης on off που ενεργοποιειται με τη θερμοκρασια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ δεν τα έβαλα όπως τα έγραψε, αλλά όπως είναι! Δεν το υπολογίζω πρώτη φορά! Απλά για σκέψου ότι του καίνε 150W σχεδόν όλη μέρα! |
|
||||
|
||||
![]()
αποκλειεται να λειτουργουν 24/24 αλλα τεσπα ακομα κι ετσι να ταν ειναι 30 ευρω το 4μηνο με 0.07 ευρω ανα κιλοβατωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το υπολόγισα με 0,16... χμμμ, μάλλον κάτι έχω χάσει.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να προσθέσω ότι στο κόστος του λογαριασμού ρεύματος πρέπει να υπολογίζουμε και τις χρεώσεις για δίκτυο μεταφοράς, διανομής και τέλος ΑΠΕ, αφού υπολογίζονται βάσει της κατανάλωσης, καθώς και το ΦΠΑ, ΕΦΚ και ΔΕΤΕ.
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα τον κακο τους τον καιρο πρεπει να υπολογιζουμε, αλλα αφου δε βρισκουμε σε λογικες τιμες φωτοβολταικα ακομα μας κρατανε απο τα ....αυτια... αλλα που θα παει? Θα το κανει το θαυμα του ο Κινεζος...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
του γλυκου νερου παντως απ`οτι ξερω κι`εγω σαν αρχαριως δεν καιει και πολυ ρευμα ωστε να καθεσαι να το μετρας και να ψαχνεσαι. καποιο αλλο ειναι το προβλημα σου στην καταναλωση. |
|
||||
|
||||
![]()
νυχτερινό τιμολόγιο έχεις; νομίζω ότι θα εξοικονομήσεις κατι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hydor Bravo 200: Ξαναξεκινάει όταν κοπεί το ρεύμα; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-04-10 08:53 |
Περίεργο πρόβλημα με ηλ. ρεύμα. | xaftel | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-08-08 02:38 |
Πρόβλημα με το ρεύμα! | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-11-06 13:06 |
Ρεύμα για ανεμιστηράκια | neon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 07-03-05 22:49 |