|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και άσε που συν τοις άλλοις είναι "λακούβες αφρικής"! ![]() ![]() ![]() ![]() 11/1/2012 21:00 ευχαριστω για τη μεταφορα ![]() το νερό (1.5 λιτρο Βίκος) από εχθές το βράδυ είναι σε αντιχλώριο με αεραντλία. Σε ένα γυάλινο μπώλ καλά ξεπλυμένο έβαλα το χώμα με τα 30 αυγά και 250ml νερό θερμοκρασίας 19 βαθμών κελσίου. Δυστυχώς στο ρέθυμνο αρτέμια δε βρήκα αύριο θα πάρω τηλέφωνα ηράκλειο να δω τι γίνεται μιας και μπορώ να παραλάβω απο εκεί την Παρασκευή αν υπάρχει. έριξα ελάχιστο στη μύτη του μαχαιριού tetraMinBaby. Οι φώτος θα ανέβουν σύντομα!!! Πρώτη αναμονή να σκάσουν ουρίτσες! ------------------------- Τέσσερις ουρίτσες μεχρι στιγμής. Ανεβηκαν ως την επιφάνεια και μετά χάθηκαν στο χώμα-τύρφη, εξαιρετικά δύσκολο να τις διακρίνεις!!! Θα τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου! θερμοκρασία ανέβασα σταθερά στους 22 με την Νέα Πατέντα ΨΑΡΟ-ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ!!! 5 πόντους νερό στο ενυδρείο, θερμοστάτης μέσα και μέσα σ'αυτό το γυάλινο μπωλ με την ψαρόσουπα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Superpzarr : 12-01-12 στις 01:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα επρεπε να εχεις ηδη ετοιμη αρτεμια , τι θα ταισεις αυριο?
Νομιζω τρωνε μονο ζωντανη τροφη οποτε την tetraMinBaby μαλλον δεν θα την ακουμπησουν.. |
|
||||
|
||||
![]()
πρωι πρωι με το κτελ!!!
και με την πρωτη εκκολαψη ρουφηγμα και ταϊσμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο 16-36 ώρες , εχει καμια κατεψυγμενη τροφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
απο φίλο blood worms... πόνταρα σ'αυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τοτε, ριξε bloodworms αφου εχεις αλλα κανε και συχνες αλλαγες νερου.
Εχω παρει και εγω τα Nothobranchius rachovii και ειναι τωρα στην 7η μερα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αντρεα
------------------------- πρώτη αλλαγή νερού και μεταφορα στο καθαρό από χώματα δοχείο των 8 μικρών με σύριγγα με μεγάλη τρύπα. Δυστυχώς το ένα μάλλον πέθανε στη μεταφορά...τάισα ένα ψιλοκομμένο bloodworm και μια λευκή προνύμφη κουνουπιού... περιμένω να δώ αν θα φάνε... αρτέμια ούτε για δείγμα πουθενα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Superpzarr : 12-01-12 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nothobranchius | j.p. | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 19 | 12-02-11 17:56 |
Νέο ξεκίνημα... | stefan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 136 | 29-03-10 13:48 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Nothobranchius | harris | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-04 12:08 |