|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2548 ταιριαζει με τα αλλα και αν ναι με ποια ?
ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια μεχρι στιγμης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λολ αυτο φιλε μου δεν ταιριαζει με κανενα αλλο ψαρι, ουτε με τ αντερα του δεν τα παει καλα.
Αν το επιλεξεις -ενα μοναδικο μονο του- σου εγκυομαι πως θα σου δωσει απιστευτη χαρα γιατι ειναι πραγματικα ψαρι με χαρακτηρα, αλλα εσυ θες οσο πιο πολλα γινεται ![]() Αν σου κανει ενας μοναχικος λυκος που θα ειναι το φιλαρακι σου τοτε ειναι η πιο αριστη επιλογη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τοτε πειτε καποια που να ταιριαζουν μαζι γτ οπως ειπες και εσυ θελω αρκετα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λαθος σου
![]() αλλα περι ορεξεως... |
|
|||
|
|||
![]()
τι εννοεις λαθος μου? οταν λεω αρκετα εννοω οσα χωραει το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα λιτρα σου δεν ειναι και τοοοσα πολλα ωστε να πεις πως μπορεις να φτιαξεις κοινωνικο με ολη τη σημασια της λεξης. |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια που να ταιριαζουν με ποια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις ιδεες παιδια θα δω και θα σας πω τι πηρα τελικα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ... απειλη ειναι αυτο?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα οχι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια αυτα εδω τα τετρα ποσα πρεπει να βαλω σε κοπαδι ? http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=3053
|
|
||||
|
||||
![]()
lol οντως ηταν απειλη λοιπον :P
7-8 λογικα καλα ειναι για αρχη. Αν βαλεις λιγοτερα μαλλον δε θα κοπαδιαζουν οπως πρεπει ενω αν βαλεις περισσοτερα θα φερεις το ενυδρειο σου σε max ιχθυοφορτιση και δε θα μπορεις να βαλεις και αλλο ειδος που θες. Αλλα θες και χαμηλα ph για τετοια ψαρακια μη το ξεχναμε οπως και χαμηλες σκληροτητες (για τα λιτρα ισως διορθωσει κανενας πιο γνωστης γιατι δεν εχω ασχοληθει με ροδοστομους... εμπειρικα μου μοιαζει να ειναι οκ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθηκη υποστρωματος | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-02-11 09:00 |
Προσθηκη ψαριων | mimakoz13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-10-10 14:41 |
Προσθηκη nitrogen,και μετρησεις | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 06-11-08 11:32 |
προσθηκη λαμπων | rita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-12-05 14:44 |
Προσθηκη λαμπας | Lary80 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 02-09-05 18:26 |