|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό αυτό με τα φύλλα, θα εκδράμω να μαζέψω και θα βράσω κι εγώ!
![]() Αργά η γρήγορα με τρώει κι εμένα για μεγαλύτερο χώρο για αυτά τα δύο πανέμορφα ψαράκια, αλλά και (τότε) μια παρέα από tetras.. (υγ: στεναχωρέθηκα έπειτα στο λίνκ σου με την ατυχία του ενυδρείου σου. Έυχομαι να φτιάξεις ένα ακόμα καλύτερο. Οπως είπε κι ενας φίλος στην τελευταία απάντηση, κι εμένα η αίσθησή μου είναι ότι ισως δεν πάταγε καλά στη δεξιά πλευρά του επίπλου, σαν να είχε "γείρει" λίγο η ξύλινη βάση μου φαίνεται απ τον τροπο που έσπασε και το ότι το σπάσιμο άφησε και κενό) ------------------------- Κάτι ακόμα για την ΑΟ, καθώς το compact θεωρώ οτι θα βγαίνει ακριβότερο σε βάθος χρόνου ,προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο: http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29985 Σχετικά με τα έξτρας που μπορούν να προστεθούν (καλύτερες μεμβράνες, απιονισμός, μανόμετρο, flush kit) αξίζει κάποιο/κάποια κατά τη γνώμη σας, είναι είναι υπερβολή για τα Rami ? Εσείς τί θα βάζατε από αυτά ? (Υπόψιν ότι είναι πολύ μικρό το ενυδρείο (50λτ μεικτά), αλλά και με αναβάθμιση γύρω στα 120 θα πάω, όχι παραπάνω για το χώρο αυτό) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη the_passenger : 10-01-12 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια μεμβρανη μεχρι 100gpd ειναι ΟΚ. Καλη ειναι η επιλογη να παρεις και μερικα σετ ανταλακτικα προφιλτρα για να μην κανεις αλλη παραγγελια για αρκετο καιρο. Παράθεση:
DI ειναι περιττο για γλυκου νερου ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις!
οπότε βάζω και Fush kit, tds meter χειρος και μεμβρανη μεχρι 100gpd. Μαζεύτηκε πακετάκι αλλά είναι και επένδυση αφού μ'ένα βρυσάκι γίνεται και φίλτρο πόσιμου νερού ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.waterwaves.gr/index.php?t...ategory_id=197
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Και κάτι τελευταίο πρίν επενδύσω 150¤.. είναι "απαραίτητη" η ΑΟ για σωστές συνθήκες για τα rarmirezi, σωστά? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη the_passenger : 10-01-12 στις 21:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ναι.
Για Αθηνα ειναι αρκετα τα προφιλτρα ανθρακα. Αν το πεις στο καταστημα θα σου δωσει το καταλληλο εξαρτημα (ειναι πολυ οικονομικα) για να κλεβεις νερο απο τα προφιλτρα. Θα μπορεις να το χρησιμοποιεις και στο ενυδρειο αυτο το νερο (χωρις κανενα προσθετο) ------------------------- Παράθεση:
Θα σου κανει τη ζωη πιο ανετη και πιο οικονομικη (απο τη χρηση τυρφης). Συν οτι το νερο θα ειναι πεντακαθαρο εκτος απο μαλακο και οξινο. Θα μπορεις μεν αν θελεις, να χρησιμοποιεις και ξερα φυλλα για χρωματισμο νερου και οξεα ή και λιγη τυρφη στο φιλτρο. Αν το νερο βρυσης που χρησιμοποιεις για να κανεις μιξη με της ΑΟ, το περνας απο τα προφιλτρα (οπως σου εγραψα πιο πανω), θα εχεις νερο ποιοτητας για δισκους. Γενικα θα μπορεις να βαλεις στο μελλον οτι ψαρι θελεις απο Ν Αμερικη σε ιδανικες συνθηκες. ------------------------- Για το ενυδρειο αυτο ομως, και μια compact 50 gpd θα εκανες τη δουλεια σου πολυ καλα ομως με 61 ευρω (+9 το flush kit) http://www.waterwaves.gr/index.php?t...ategory_id=189 Εγω εχω τετοια για 400 λιτρα ενυδρειο ![]() Απλα θελει υπομονη να μαζευτει το νερο στο βαρελι. Εχω βαλει ενα shut off valve και φλοτερ και οταν γεμισει κλεινει μονη της.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 10-01-12 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(ήδη έχω 3 προφίλτρα για το πόσιμο, αλλά αν πάω σε ΑΟ μου φαίνεται καλύτερα να πάρω όλο σετ με δικά του προφίλτρα ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές για φυτά | RGPOL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 19-02-04 19:14 |