|
|
||||
|
||||
![]()
οχι αυτα το αλλαξαν εβγαλαν το εχινοδορο απο κει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε καλως τα δεχτηκες .
Εχω βγαλεις πολλες γεννες απο αυτα τα πανεμορφα ψαρια,,και ζωηρα θα ελεγα αλλα καθε ψαρι εχει και τον χαρακτηρα του. Αλγη εχεις στο ενυδρειο σου? χωρις αλγη σε βλεπω λιγο δυσκολα αμα βγουν τα μικρα σε 3 μερες απο σημερα. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε άφησε το καπάκι ανοιχτό απόψε μπας και βγάλουν καμιά πέτρα απο μέσα και ομορφύνει λίγο το ενυδρείο, γιατί αν περιμένουμε από σένα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μμμ αστειακια το δικος σου ειναι καλητερο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!!
![]() Έχεις αφήσει μόνο το ζευγάρι μέσα; |
|
||||
|
||||
![]()
ναι μονο το ζευγαρι τα σαλιγκαρια και εναν borneo sucker.
|
|
||||
|
||||
![]()
ασε ενα φωτακι τοο βραδυ για να βλεπουν οι γονεις τα αυγα..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν καταλαβες τι ειπα.εχεις 2 μερες που βγηκαν τα αυγα ,και 3 που λεω εγω 5 μερες επομενωσς σε 3 μερες θα πεσουν τα αυγα κατω και οταν θα δεις τις ουρες τους ,γιατι μονο αυτες θα φαινονται θα θελουν να φανε ,,και το μονο που τρωνε τιε πρωτες μερες ειναι αλγη. Οταν θα φυγουν απο τον βυθο τοτε θα ειναι ενταξει. Θα δεις οπως στα λεω θα γινουν. Εκτως και αν εχεις βγαλει και αλλη φορα και ξερεις τη πρεπει να κανεις?// Φιλικα Παναγιωτης. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω την τυφλα μου πλατυ αρτεμια δεν εχω και δεν παιζει να κανω πανο εσυ τι λες για να σας βαλω να φαγωθητε λιγο
λοιπον πλατυ=αρτεμια πανος=αλγη για πειτε γιαπειτε.εαν δεν βαλω ατρεμια ενναλακτηκες?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασα και αρτεμια φιλος αλλα εφαγα παπα,,,,α
Εγω λεω αλγη ,θα το καταλαβεις και μονος σου. Αρτεμια αμα ρηξης ρηξε εκει που θα πεσουν τα αυγα μηπως και παει τιποτα στον βυθο. Δες εδω 3 διαφορετικες γεννες και αυγα με ψαρακια http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49716 Παντα φιλικα Πανος |
|
||||
|
||||
![]()
ωωωω μαλιστα πρεπει να ψαχνω γονεις.μιχαλε παρε το ενυδρειο οχι αυριο εχτες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
hemichromis lifalili | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 10-03-11 20:00 |
lifalili με.... | akoylini | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 09-08-10 12:52 |
Lifalili | andreasp | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 92 | 28-01-08 14:10 |
set up kribensis + lifalili | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 10 | 11-06-07 08:26 |