|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η ευλογη και σωστη ερωτηση.....
Παράθεση:
τι αλλο να πει κανεις...
|
|||
|
|||
![]()
Οτι θα μπορούσε να γίνεται ανά 7 π.χ. μέρες και να ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΗ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν συμφωνω με αυτο..αλλα συμφωνω με την τακτικη που υπαρχιε στο GD συμφωνα με το οποιο αν ενα μελος δεν συμπληρωσει καποιο αριθμο μνματων δεν μπορει να γραψει σε ορισμενες κατηγοριες....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα ερχεσαι στα λογια μου... Αν δεν το κανεις καθε 7 αλλα καθε 3-4-5 ή και καθε μερα...? Να του την σβησω μια... Και αν το ξανακανει...? Και το κανει και ενας ακομα,και ενας παραπανω...? Και ειστε και πολλοι... Και ο χρονος λιγος... Η ζωη μικρη... Στεναχωριεμαι και οταν μπαναρω... Χαλια σου λεω... Ασε τωρα που ησυχάσαμε και προλαβαινουμε να απαντησουμε και σε κανα χριστιανο που εχει πραγματικα αναγκη...
|
||||
|
||||
![]()
πως θα το εξασφαλισεις αυτο?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είπαμε με αποκλεισμό (κόκκινη κάρτα αγαπούλα...) και οχι στις μη ενυδρειακές αγγελίες
|
|
||||
|
||||
![]()
θα παρουν κοκκινη καρτα τα μισα μελη. επισης πρεπει τους μισους απο τους συντονιστες να τους εχουμε 24/7 πανω απο τις αγγελιες...αρα δε μπορει να γινει αυτο δυστυχως.
|
|||
|
|||
![]()
O dimis ειπε κατι παραπανω για τα αγγελιοφορουμ.Αυτη αν θυμαμαι καλα ηταν και η αποφαση του Τολη.Το φορουμ δεν αποτελει ενα απο αυτα οπως ειχε πει τοτε.Αυτη την θεση-αποφαση νομιζω πρεπει να τη σεβαστουμε....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω πληροφοριακα να πω πως οταν εψαχνα apistogramma για το νεο μου setup ,εβαλα εδω μια αγγελια....μετα απο 5-6 μερες ελαβα ενα πμ απο ενα φιλο ο οποιος μου ειπε πως απαντησε πρωτα στην δικη μου αγγελια πριν γραψει για τα ψαρακια ....!! πιστευω πως το θεμα ειναι καθαρα στο τι κανουμε εμεις..τι θελω να πω..? Εχω ακουσει απο πολλους(κυριως νεα μελη) το εξης σχετικα με την ερωτηση μου -> ''κοιταξες στις αγγελιες για αυτο που ζητας?'' ΜΕΛΟΣ''βαριεμαι να ψαχνω για αυτο ανοιξα θεμα '' .....πιστευω πως αν καποιος θελει να βρει κατι ΠΡΩΤΑ πρεπει να ψαξει στις ηδη αναρτημενες αγγελιες(οπως πολλες φορες κανω και εγω) και μετα να ανοιξει ενα θεμα αν δεν τον καλυπτουν....
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ αλλά έλα που δεν το βρήκα στις αγγελίες....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως θα έπρεπε αυτοί που δεν τηρούν τους κανόνες να μπλοκάρονται....
Γιατί μαζί με τα χλωρά να καίγονται και τα χλωρά; Το γεγονός ότι έχω ένα μαχαίρι να κάνω τη δουλιά μου συνεπάγεται ότι πρέπει να προσέχω να μην κοπώ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
'ΑΝΑΝΕΩΣΗ' ΦΩΤΙΣΜΟΥ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ | g4x4 | Φωτισμός | 3 | 05-11-08 22:17 |
Sos Χανουμε Δισκους | Cpagr | Δίσκοι | 39 | 16-01-07 21:59 |