|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα......
Σήμερα έκανα τις πρώτες μου μετρήσεις της aquatek actiTEST all in 1... Και έχουμε: ΝΟ3:10 ΝΟ2:0,3 GH:50 KH:16 Ph:7,6 Πείτε μου τι μπορώ να κάνω για το GH γτ το νορμάλ είναι 5-18 και γω εχω 50... τελευταία αλλαγή έκανα προχθές 7/1/2012
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα ξέρω αυτά τα τεστ, αλλά αν η τιμή που σου δίνει για τη γενική σκληρότητα είναι σε dGH τότε ξανακάνε το τεστ. Αν σου ξαναβγάλει τέτοιο νούμερο βρες τρόπο να κάνεις τεστ με υγρά API ας πούμε. Αν και πάλι σου βγάλει τέτοιο νούμερο πάρε μια αντίστροφη όσμωση για σένα!
![]() Βασικά μέτρα και της βρύσης μία. |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασα και στο νερό της βρύσης και ήταν πάλι στο 50...
![]() Τι άλλο μπορώ να κάνω για να ρίξω τη σκληρότητα εκτός από Α.Ο.
|
|||
|
|||
![]()
Κανε κι ενα τεστ σε μισολιτρο νερο του εμποριου και τσεκαρε τη gh σου.Ή το τεστ σου δειχνει οτι να'ναι ή ξεπερασατε και τη Βεροια σε σκληροτητες....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα πάρω ένα μπουκαλακι εμφιαλωμένο... δν νομίζω να δείχνει ότι να ναι γτ 22¤ έκανε τι στο καλό...
------------------------- Πληροφορίες Διαστάσεις: 60x30x47 Όγκος: 84 litres Κατηγορία: Φυτεμενο, χρυσόψαρα Φυτά: 5 Anubias nana Ψάρια / ¶λλα είδη: common goldfish Διακοσμητικά υλικά: Πετρες ασβεστολιθικές , λεπτο χαλίκι Φόντο: Φωτισμός: 1. 10000k Διάρκεια φωτισμού: 11 ωρες Φιλτράρισμα: (magi-380) 380 λίτρα/ώρα μαυρο σφουγγαρι και κάτι άλλο μαύρο... Θερμοστάτης:RH9000-100w Λίπανση: - Παροχή CO2 : - Παράμετροι: pH: 7.5 Γενική σκληρότητα (GH): 50 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 8 Αμμωνία (ΝΗ3) : 0,2 Νιτρώδη (ΝΟ2 ): 0,3 Νιτρικά (ΝΟ3 ): 0 Αλλαγές νερού: 25% εβδομαδιαίως Θερμοκρασία: 23-25°C ------------------------- δοκιμασα και με ένα μπουκαλακι Βικος και είχε 25Gh
Η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που αποκτάς απέναντι στον εαυτό σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosLrs13 : 11-01-12 στις 14:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με όσα λέει η εταιρεία το νερό Βίκος έχει 14,34 dGH, οπότε εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι κάτι τρέχει με το τεστ σου. Ας πει και κανένας άλλος τη γνώμη του.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα αν βρεις κανενα φιλο σου να εχει τεστ να μετρησει και εκεινος... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
goldfish (shubunkin) | shubunkin555 | Χρυσόψαρα | 22 | 10-05-12 21:07 |
Υδρόβια χελώνα common snapper | polyvios2004 | ¶λλα ζώα | 15 | 27-01-11 23:49 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |