|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι απαιχτος!
![]() ![]() καποια πραγματα μου τα ξεκαθαρισες με αυτα που εγραψες αλλα πες μου και το εξης αν θες γιατι ειμαι και λιγο γκαγκα μερικες φορες ![]() πως οριζουμε το βιοτοπικο ενυδρειο?δηλαδη αν βαλω ψαρια απο παρακλαδια του ιδιου ποταμου θα θεωρειται βιοτοπικο η πρεπει να ειναι απτην ιδια ακριβως (αυστηρα μιλωντας)περιοχη? μπορει ναναι χαζη η ερωτηση αλλα ρωταω γιατι θελω μολις μπω στη διαδικασια να βρω τα ψαρια να ξερω οτι θα κανω σωστες επιλογες. καποια βιντεακια δεν τα εχω ξαναδει!παροτι εχω γυρισει το youtube αναποδα! η τουλαχιστον ετσι νομιζα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |