|
|
|||
|
|||
![]()
έχετε δίκιο σας ευχαριστώ..αα και κατι αλλο 2 ψαρακια ένας μονομάχος και ενα χρυσόψαρο πόσο ειναι το ελάχιστο ενυδρείο που χωράνε????
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένας μονομάχος και ένα χρυσόψαρο μπαίνουν σε μίνιμουμ χώρο 50 λίτρα με φίλτρο
(απαραίτητο!) |
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστώ....!
![]() ------------------------- αμα μπουν σε πιο μικρο τι πειράζει??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolio : 06-01-12 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε παιδια,να προσεχουμε λιγο τι λεμε!
πρωτον ΔΕΝ ταιριαζει ο μονομαχος με το χρυσοψαρο! εχει διαφορετικες θερμοκρασιες και παραμετρους νερου!! και δευτερον το χρυσοψαρο θελει ΕΣΤΩ ενα ακομη ιδιου ειδους για "παρεα"!! επισης στα 50 λιτρα βαζουμε μονο fancy χρυσοψαρο γιατι τα κοινα απαιτουν περισσοτερα απο 100λιτρα και 1 μετρο μηκος ενυδρειου!
|
||||
|
||||
![]()
Ένα χρυσόψαρο(μόνο του) θέλει τουλάχιστον 30 λίτρα. Ένας μονομάχος θέλει τουλάχιστον 20 λίτρα. Φαντάσου ότι τα χρυσόψαρα θέλουν άπλα για να κολυμπάνε, αλλά και ζουν ακόμα και 50 χρόνια(υπό πάρα πολύ καλές συνθήκες) και μεγαλώνουν πολύ!
Αν και στον συνδιασμό χρυσόψαρου με μονομάχο έχω τους ενδιασμούς μου!(ότι θα επιτίθεται ο μονομάχος) |
|
||||
|
||||
![]()
τα fancy χρυσοψαρα θελουν οπως λες το λιγοτερο 30λ το ψαρι!!
αλλα δεν το βαζουμε μονο του! αν ειναι ντε και καλα αναγκη να βαλουμε ενα μονο του,τοτε ενα 50λ ειναι καλα! αλλα παντα για fancy!! τα common και commet θελουν πολυ μεγαλυτερη.....λιμνη!!! ο συνδιασμος με μονομαχο ειναι κατα την αποψη μου απαραδεκτος ειδικα οπως ειπα για τις παραμετρους! γιατι δηλ ενα χρυσοψαρο να αναγκαζεται να ζει σε 27 βαθμους κελσιου;γιατι τοσο θελει ο μονομαχος! επισης γιατι να αναγκαζεται να τρωει συνεχως τροφη φουλ σε πρωτεινη; γιατι ο μονομαχος να ζει σε σκληρα νερα δικτυου; δεν ταιριαζουν με τιποτα και χωρις να υπολογισουμε την επιθετηκοτητα του μονομαχου οπως πολυ σωστα ειπες ενδεχεται να υπαρξει!
|
||||
|
||||
![]()
+1000 στον janickrules..
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω προσωρινός τα εχω βαλει μαζι δν εχω δει κατι περιεργο ισα ισα που κολυμπάνε διπλα διπλα...η θερμοκρασια του περιβάλλοντος ειναι το μέγιστο 21-22 το πολυ δν τους εχω βαλει τπτ μεσα στο ενυδρείο γτ θα τα μεταφέρω σε μεγαλύτερο αλλα και κατι αλλο στο νερο τι πρεπει να βαζω???ενοω απο χημικα και τετια...ο τυπος απο το pet shop οτι δν χρειάζεται τπτ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενωση contrler με θερμοστατη και ανεμιστηρακια | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 26-01-11 20:50 |
Πωληση Ενυδρειων | kelly | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 17-11-10 23:09 |
Βασεις ενυδρειων απο .... | Roussaks | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 01-11-10 15:43 |
μαρκα ενυδρειων | scorpios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-06-09 09:54 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ | notios_n | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-01-04 22:51 |