|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και θέτω και το θέμα της αισθητικής..
Δεν θα βγει όμορφο το αποτέλεσμα! Κρίμα η ταλαιπωρία δηλαδή..πήγαινε jumbo και πάρε με 20Ε ένα 20λιτρο(τόσο είναι νομίζω) μαζί με φίλτρο και κάτι άλλες σαχλαμάρες.. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι από το jumbo το ειχα δει...οκ σας ευχαριστώ πολυ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτιαξτο μονος σου καλυτερα!
και ακουσε τους απο πανω: κανε μεγαλο ενυδρειο!!!! πιστεψε με! στην πορεια θα θελεις να το μεγαλωσεις και οχι να το μικρυνεις! ολοι το ιδιο παθαμε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αξίζει τον κόπο, δύσκολα θα ενωθούν τα ενυδρεία.
Αν πιάνουν τα χέρια σου, φτιάξε ενα μόνος σου. Το πρώτο ενυδρείο που εφτιαξα ήταν περίπου 30 λίτρα, φτιαγμένο με τζάμια τα οποία τα είχα βρεί δίπλα απο έναν κάδο! Τώρα έχω ενα 750αρι στο δωματιο μου! Με άλλα λόγια, κάντο απο την αρχη όσο πιο μεγάλο σε παίρνει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα ενυδρεία από το jumbo είναι κοροϊδία. Αν δε κάνω λάθως είναι λιγότερο από 20 λίτρα και το φίλτρο τους δεν έχει χώρο για βιολογικό υλικό. Καλύτερα να φτιάξει ένα και να το κάνει στις διαστάσεις που θέλει ο φίλος
|
|
|||
|
|||
![]()
έχετε δίκιο σας ευχαριστώ..αα και κατι αλλο 2 ψαρακια ένας μονομάχος και ενα χρυσόψαρο πόσο ειναι το ελάχιστο ενυδρείο που χωράνε????
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένας μονομάχος και ένα χρυσόψαρο μπαίνουν σε μίνιμουμ χώρο 50 λίτρα με φίλτρο
(απαραίτητο!) |
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστώ....!
![]() ------------------------- αμα μπουν σε πιο μικρο τι πειράζει??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolio : 06-01-12 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε παιδια,να προσεχουμε λιγο τι λεμε!
πρωτον ΔΕΝ ταιριαζει ο μονομαχος με το χρυσοψαρο! εχει διαφορετικες θερμοκρασιες και παραμετρους νερου!! και δευτερον το χρυσοψαρο θελει ΕΣΤΩ ενα ακομη ιδιου ειδους για "παρεα"!! επισης στα 50 λιτρα βαζουμε μονο fancy χρυσοψαρο γιατι τα κοινα απαιτουν περισσοτερα απο 100λιτρα και 1 μετρο μηκος ενυδρειου!
|
||||
|
||||
![]()
Ένα χρυσόψαρο(μόνο του) θέλει τουλάχιστον 30 λίτρα. Ένας μονομάχος θέλει τουλάχιστον 20 λίτρα. Φαντάσου ότι τα χρυσόψαρα θέλουν άπλα για να κολυμπάνε, αλλά και ζουν ακόμα και 50 χρόνια(υπό πάρα πολύ καλές συνθήκες) και μεγαλώνουν πολύ!
Αν και στον συνδιασμό χρυσόψαρου με μονομάχο έχω τους ενδιασμούς μου!(ότι θα επιτίθεται ο μονομάχος) |
|
||||
|
||||
![]()
τα fancy χρυσοψαρα θελουν οπως λες το λιγοτερο 30λ το ψαρι!!
αλλα δεν το βαζουμε μονο του! αν ειναι ντε και καλα αναγκη να βαλουμε ενα μονο του,τοτε ενα 50λ ειναι καλα! αλλα παντα για fancy!! τα common και commet θελουν πολυ μεγαλυτερη.....λιμνη!!! ο συνδιασμος με μονομαχο ειναι κατα την αποψη μου απαραδεκτος ειδικα οπως ειπα για τις παραμετρους! γιατι δηλ ενα χρυσοψαρο να αναγκαζεται να ζει σε 27 βαθμους κελσιου;γιατι τοσο θελει ο μονομαχος! επισης γιατι να αναγκαζεται να τρωει συνεχως τροφη φουλ σε πρωτεινη; γιατι ο μονομαχος να ζει σε σκληρα νερα δικτυου; δεν ταιριαζουν με τιποτα και χωρις να υπολογισουμε την επιθετηκοτητα του μονομαχου οπως πολυ σωστα ειπες ενδεχεται να υπαρξει!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενωση contrler με θερμοστατη και ανεμιστηρακια | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 26-01-11 20:50 |
Πωληση Ενυδρειων | kelly | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 17-11-10 23:09 |
Βασεις ενυδρειων απο .... | Roussaks | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 01-11-10 15:43 |
μαρκα ενυδρειων | scorpios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-06-09 09:54 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ | notios_n | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-01-04 22:51 |