|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον φίλε μου πήρες και άλλες γέννες και δεν το κατάλαβες! Αυτά που είναι έξω ίσως να είναι λαμπίντο, ενώ αυτά που είναι μέσα ίσως να είναι pindani ή λαμπίντο. Ο χρόνος θα δείξει!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου φαινονται και για νεογεννητα...πρεπει να ειναι αρκετο καιρο μεσα στο ενυδρειο.....γιατι εχουν σχηματισει τα εξωτερικα χαρακτηριστικα τους...!! παραυτα ταιζε τρυμμενο φυλλαρακι και καμια κατεψυγμενη..διορθωσε την ψαροσυνθεση σου οπως προειπαν τα παιδια και καλη συνεχεια απο μενα !
|
|
||||
|
||||
![]()
To ψαράκι στην 2η φωτογραφία είναι pindani,και κουβαλάει και τα γονίδια των γονιών του,μιας και είναι albino..
Mπράβο για την γέννα,πάντα τέτοια..!Για τροφή και ομαλότερη-καλύτερη ανάπτυξη ,θα σου πρότεινα να τους παρέχεις μια ποικιλία τροφών,οπου θα φτιάξεις το πρόγραμμα ταίσματος.!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και θα διορθωσω την ψαροσυνθεση . Έχω ένα pindani που είδα σήμερα το πρωί και είναι απομακρυσμένο από τα αλλά και το στόμα του είναι γεμάτο και φουσκωμένο . Λέτε να έχει κι αλλά μικρα στο στόμα του ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Oh yes!
Mάλλον μπούκωσε κι'άλλο θηλικό! |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το θηλυκό αυτό πρέπει να το κάνω κάτι ? Μήπως να το χωρίσω απο τα υπόλοιπα ? . Τώρα το τελευταίο καιρό μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων έχουν συμβεί όλες αυτές οι γεννες και τα ζευγάρωματα κατα ενώ τα έχω τα ψαράκια απο το τέλη Αυγούστου ... Μήπως πρέπει να ανησυχώ για κάτι ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται να ανυσηχείς! είναι φυσικό και θα το βλέπεις συνέχεια εφόσον να ξέρεις ότι τα αφρικάνικα είναι κουνελόψαρα(γεννάνε ασύστολα)
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να την αφήσεις να τα κάνει στο ενυδρείο. Για να επιζήσουν τα νεογνά πρέπει να έχεις αρκετές πέτρες κρυψώνες. Ή μπορείς να βγάλεις την εγκυμονούσα και να την βάλεις σε ένα άλλο ενυδρείο μόνη της(φυσικά στρωμένο) όταν θα είναι στις τελευταίες μερες και να την αφήσεις να τα γεννήσει εκεί. Αν και εγλω θα την αφηνα να γεννήσει στο ενυδρείο. Και βασικό είναι να μην την στρεσάρεις! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους, άρχισα!!! | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 26-02-11 19:17 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |