|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περιπου ενα+ χρονο μου κραταγανε σε πιο μικρα ενυδρεια, τωρα πιο λιγο. Αν χρησιμοποιει καποιος "κλεφτη" για να παιρνει προφιλτραρισμενο νερο για μιξη με καθαρο ΑΟ, κρατανε ακομα πιο λιγο. (εχει σουπερ νερο ομως περασμενο απο ενεργο ανθρακα και φυσικα γλυτωνει το αντιχλωριο) Μεμβρανη εχω απο τον 7/ 2007 tds βρυσης 115ppm (παιζει ρολο στην αντοχη της μεμβρανης η καθαροτητα του νερου της βρυσης) tds μεμβρανης ακομα κατω απο 8ppm Εχει βγαλει γυρω στις 15000 λιτρα καθαρο μεχρι τωρα. Φιλος ομως με 700λιτρο δισκοενυδρειο με μεγαλες και συχνες αλλαγες, του κρατανε ενα μηνα τα προφιλτρα και θελει καθε 1-2 χρονια μεμβρανη Αλλος στο Καπανδριτη με νερο βρυσης 700ppm και δισκοενυδρειο θελει καθε εξη μηνες μεμβρανη
|
||||
|
||||
![]()
Προφιλτραρισμενο νερο δεν παιρνεις και με το flush?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελω να ακουμπαει το νερο στη μεμβρανη και θελει και σιγανη ροη το νερο μεσα απο τον ανθρακα
|
||||
|
||||
![]()
Ο αφηρημένος πωλητής είμαι εγω! Συγνώμη και απο εδώ, για την αναστάτωση, ελπίζω απο εδώ και πέρα να πάνε όλα ρολόι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βαρατε τον!
![]() ![]() ![]() Καλησπερα αφηρημενε πωλητη! ![]() ![]() ![]() Σημερα πηρα τα προφιλτρα, και ξενερωμα βρε παιδι μου, δεν εσκασε τιποτα! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχήσου να πάνε και οι δίσκοι μου σε καλούς χομπίστες σαν και εσενα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αληθεια ειναι οτι καλα κανεις και δεν το περνας εξωτερικα της μεμβρανης γιατι οντως μαζευει διαφορα... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως ετοιμασα πρωτα ολα τα αλλα, και αφησα την μεμβρανη τελευταια, για να μεινει οσο γινοταν λιγοτερο σε "απροστατευτο" περιβαλλον. Τωρα επιτελους πηρα gh σχεδον 0! Και μην ζητας συγνωμμη βρε, αυτα ειναι ανθρωπινα. ------------------------- Δεν μου πηγαινε να την πεταξω χωρις να την εξερευνησω: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kαι οι αυλοι στο κεντρο που περναει το νερο αρχικα ![]() ![]() Τι πινουμε...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 05-01-12 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω να αφησες να τρεξουν να ξεπλυθουν τα προφιλτρα πριν βαλεις τη μεμβρανη.
Και απο αυτην θα πεταξεις καμια 20αρια λιτρα στην αρχη.
|
||||
|
||||
![]()
Nαι, εβγαλε πολυ μαυριλα, αφησα να τρεξει νερο μεχρι να βγει καθαρο, και αφησα με την μεμβρανη να δουλεψει κανενα μισαωρο χωρις να μαζεψω το νερο.
------------------------- Παντως με gh 8 - 8,5 στο δικτυο λογικα θα κρατησουν περισσοτερο τα φιλτρα. ------------------------- Το νερο απο την εξοδο του καθαρου, μπορουμε να το οδηγησουμε με ενα μακρυ σωληνακι σε καποιο υψος (2 μετρα ας πουμε), η δεν πρεπει να συνανταει καμια δυσκολια στην διαδρομη του;
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 05-01-12 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νο προμπλεμ
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιστροφη οσμωση | nicpapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-07-11 22:22 |
Αντιστροφη οσμωση | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-05-09 14:58 |
αντιστροφη οσμωση | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-04-09 14:56 |
αντιστροφη οσμωση | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-09-08 11:59 |
αντιστροφη οσμωση | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-02-08 07:00 |