|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έγινε υβριδισμός?
2 Labido και 1 acei κακώς έχεις! Κανονικά έπρεπε να έχεις 4 labido και 4 acei. Ανάλογα βέβαια και με τον χώρο που διαθέτεις τόσα χαρέμια ψαριών θα βάλεις. Οι φωτό δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά εμένα μου φαίνονται για λαμπίντο.(αλλά είναι λίγο ωχρά) Ίσως όπως σου είπα να έγινε υβριδισμός. |
|
||||
|
||||
![]()
Υβριδισμος ? δηλαδη μεταξύ ποιων ψαριών ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψάρι στην δεύτερη φωτό είναι pindani?
Τα ψάρια στην γεννήστρα μου φέρνουν κάτι ενδιάμεσα σε λαμπίντο και σε pindani. Ενδέχεται να είναι pindani. Εσύ δεν είδες ποια θηλικιά 'ηταν μπουκωμένη για να καταλάβεις ποιανού είναι τα μωρά? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δν ειδα καμια θυλικιά να ειναι μπουκωμενη καθως τα ψαρακια αυτα τα βρηκα εντελως τυχαια κατω απο μια πετρα οποτε....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψάρι στην δεύτερη φωτό τι είναι?
ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ? |
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρι στην δευτερη φωτογραφια ειναι pindani και τα εχω σε 130 λιτρα αλλα σε λιγο καιρο προκειται να τα μεταφερω σε μεγαλυτερο !
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει μεγάλη περίπτωση ο γόνος να είναι Pindani.
Πρώτη φορά παίρνεις γέννα? Τα ψάρια σου τι φύλλα είναι?(αρσ-θηλ)? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου και συγχαρητηρια για την γεννα
απλα καλυτερα ειναι να βγαλεις τα μωρα απο την πλαστικη γεννηστρα που μονο προβληματα δημιουργει εγω ειχα δυο και τις πεταξα και βαλε τα ψαρακια σου σε ενα μικρο ενυδρειο με φιλτρο και θερμοστατη η να τα αφησεις ελευθερα μεσα στο ενυδρειο σου και να βαλεις και αλλες κρυψωνες φιλικα μιμης
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους, άρχισα!!! | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 26-02-11 19:17 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |