|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιό είδος Μαλάουι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρείο έχω 2 Labidochromis Ceareleus,1 pseudotropheus acei white tail και 5 albino pindani .
------------------------- Καμία συμβουλή για το τι να κάνω με τα μικρά ? Δεν μου έχουν ξαναγεννήσει και δεν ξέρω ποιοι είναι οι γονείς κιόλας :/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιάννης12 : 05-01-12 στις 15:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έγινε υβριδισμός?
2 Labido και 1 acei κακώς έχεις! Κανονικά έπρεπε να έχεις 4 labido και 4 acei. Ανάλογα βέβαια και με τον χώρο που διαθέτεις τόσα χαρέμια ψαριών θα βάλεις. Οι φωτό δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά εμένα μου φαίνονται για λαμπίντο.(αλλά είναι λίγο ωχρά) Ίσως όπως σου είπα να έγινε υβριδισμός. |
|
||||
|
||||
![]()
Υβριδισμος ? δηλαδη μεταξύ ποιων ψαριών ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψάρι στην δεύτερη φωτό είναι pindani?
Τα ψάρια στην γεννήστρα μου φέρνουν κάτι ενδιάμεσα σε λαμπίντο και σε pindani. Ενδέχεται να είναι pindani. Εσύ δεν είδες ποια θηλικιά 'ηταν μπουκωμένη για να καταλάβεις ποιανού είναι τα μωρά? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δν ειδα καμια θυλικιά να ειναι μπουκωμενη καθως τα ψαρακια αυτα τα βρηκα εντελως τυχαια κατω απο μια πετρα οποτε....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους, άρχισα!!! | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 26-02-11 19:17 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |