|
|
|||
|
|||
![]()
οκ θα επανελθω μες στη μερα με φωτο για να μου πεις ! ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην καθυστερείς πολύ με τις φωτό διότι όσο το αφήνεις τόσο η κατάσταση τους επιδυνόνεται.
Και όταν θα τα βγάλεις φωτό πρόσεξε να μην τα στρεσάρεις παραπάνω και γίνουν χειρότερα! |
|
|||
|
|||
![]()
ναι καταλαβαινω τι λες απλα τωρα δεν εχω φωτογραφικη για να βγαλω ! οταν λες επιδυνονεται δηλαδη τι μπορει να τους συμβει?
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοώ ότι όσο περνάει ο καιρός και η ώρα η κατάσταση τους χειροτερεύει.
Είναι σαν κάποιος να έχει πνευμονία και να μην πάει στο νοσοκομείο. Όσο πρωχοράνε οι μέρες αν δεν πάρει αγωγή η κατάσταση θα χειροτερεύει και μπορεί να πεθάνει επειδή δεν έδρασε νωρίς! Αυτό εννοώ. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορω να βγαλω καλυτερες γιατι το κινητο ειναι παλιας τεχνολογιας και δεν εχω την φωτογραφικη σπιτι στην πρεωτη φωτο δεν ξερω εαν βοηθιεσαι ειναι το ενα απο τα ψαρια που εχει προβλημα και τι θεραπεια συνηθως δινουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
1ον) σε πόσα λίτρα τις έχεις?
2ον) η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι καλή και δεν μπορώ να δώ σχεδόν τίποτα. 3ον) απ'ότι μπορώ να δώ(όσο μπορώ να δώ) απο τα είδη σου πρέπει να έχεις pseudotropheus crabro. Για να καταπολεμήσεις την αρώστεια, ανεβάζεις σταδιακά την θερμοκρασία ώστε να φτάσει στους 29, βάζοντας ενυδρειακό αλάτι, και περιμένοντας. ------------------------- Ένα πολύ καλό θέμα για το ικ είναι αυτό:http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ght=white+spot Δές το! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης Κ : 05-01-12 στις 17:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τις εχω σε 300 λτ και η θερμοκρασια ειναι σταθερα στους 26 οταν λες να την ανεβασω με ενυδρειακο αλατι πως το κανω δηλ θελω να πω δεν μπορω να το κανω με την αντισταση και πως θα καταλαβω τη ποσοτητα αλατιου θα βαλω για να φτασω τους 29! ευχαριστω που ασχολησε γιατι κοντευω να σκασω ειμαι νεα στο χομπυ αλλα εχω ξετρελαθει μαζι τους και θελω να αισθανονται οσο γινεται πιο ανετα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριων συνεχεια... | tsoui | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 2 | 15-05-11 02:04 |
Αλγης συνεχεια... | dimitrisemm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-11-10 21:14 |
να συνεχισω ή οχι?? | dinos99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-06-08 07:28 |
Υβριδιων συνεχεια. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-12-06 21:30 |