|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα..επίσης μπορώ να στα κάνω ακόμα πιο απλά λέγοντας σου οτι αν θες δεν κάνεις καν προετοιμασία στην αλλαγή νερού όπως σου είχα γράψει και πιο πάνω..
![]() Τώρα για τα πράγματα που πήρες,τίποτα δεν θα πάει χαμένο τώρα που το αγόρασες..απλά μην ξαναπάρεις(τα 2 τελευταία που σου πάσαραν) γιατί είναι πεταμένα λεφτά!Χρησιμοποίησε τα τώρα που τα έχεις και αν θες σε λίγο μικρότερες δόσεις από αυτές που προτείνει η seachem για να σου κρατήσουν και παραπάνω.. ![]() Κακό σίγουρα δεν κάνουν αλλά είναι πεταμένα λεφτά.. ![]() Για την τροφή καλύτερα που πήρες αυτήν που είναι σε flakes γιατί αν τα ψάρια που θα πάρεις είναι μικρά την New Era δεν θα μπορούν να την φάνε γιατί είναι κάπως σαν τρούφα σοκολάτας σκέψου σε σχήμα και μέγεθος(δεν θα χωράει στο στόμα τους)!Ενώ τα flakes τα τρίβεις και τα τρώνε και μικρά..η New Era είναι για πάνω από 6-7 εκατοστά ψάρια πιστεύω,και ας μην το γράφει..(παράληψη μου που δεν στο είχα πει,μας έσωσε που δεν την είχε) ![]() Για το Prime ωραίος..το πιο οικονομικό πιστεύω(5ml για 200λ,ούτε του παπά μην το πεις)!Αν και υπάρχουν και καλύτερα αντιχλώρια πιστεύω που έχουν και αλόη μέσα όπως της JBL..Τεσπα και εγώ το prime χρησιμοποιώ πλέον.. ![]() Για την σκούπα...εντάξει,εγώ προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου,δεν έχει χρειαστεί.. Την αυτόματη ταΐστρα σίγουρα θα την χρειαστείς κάποτε..πολλοί την έχουν και μόνιμα,αλλά εγώ είμαι της άποψης οτι αν δεν ασχοληθείς και με το να ταίσεις τα ψάρια σου με το χέρι τότε τι τα έχεις;για διακόσμηση μόνο; Το θερμόμετρο χρήσιμο σίγουρα,και ηλεκτρονικό για περισσότερη ακρίβεια..εγώ παίρνω απτο ebay βέβαια ηλεκτρονικό με 1Ε(συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες ![]() Τεστάκια πάρε της ΑΡΙ να είσαι και ψυχολογικά σίγουρος.. ![]() Δεν άφησα κάτι πιστεύω..ουφ.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόλις έκανα αλλαγή 50%(χωρίς ψάρια, ήταν αφρικανικό υπο δημιουργία) και έβαλα μόνο prime τότε έδειξε 7,5. Τυχαίο, δεν νομίζω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο που λες..αν είναι να το πάρω για τις γαρίδες μου.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γράφει κάτι τέτοιο ο κατασκευαστής για αυτό το προϊόν..
![]() Να μου έλεγες οτι έπεσε λίγο το pH λόγω aloe vera πχ να πω άντε..αλλά όχι και μία μονάδα κάτω.. Τέσπα,prime για οικονομία.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφέρει prime! |
|
||||
|
||||
![]()
να γυρισουμε λιγο στο θεμα με την αμμο?
το σαββατο θα παω στον Ερμη ο οποιος πουλαει (απο οτι ειδα στο site του) χαλαζιακη αμμο λεπτη (ανοιχτοχρωμη). καλη μου φαινεται. κανει ομως να βαλω τετοια στο ενυδρειο? βασικα να παρω απο παραλια και να κοσκινισω δεν το βλεπω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |