|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!
Λοιπον... Απορρυπαντικο ευτυχως δεν χρησιμοποιησα το ειχα πλυνει στην αυλη με το λαστιχο.Ενα λαθος ομως που εχω κανει οσες φορες κανω αλλαγη νερου ειναι το οτι πλενω σε νερο βρυσης το φιλτρο.Δυστυχως.. Οπως ειπα πιο πανω το ενυδρειο ειναι μεταχειρισμενο.Το φιλτροοταν το ειχα ανοιξει ειχε μεσα ενα δυχτακι με μακαρονακι κοφτο χααχαχ..Το διχτακι ομως ειχε σκιστει και ειχαν χυθει ολα..Ετσι ..μην βαρεσετε....το εβαλα μεσα σε ενα καλτσον... ![]() ![]() Επισης τα ψαρια μου ειπαν οτι θελουν σταθερη θερμοκρασια 27 βαθμους....Οταν κανω αλλαγη νερου πως το καταφερνω αυτο ![]() ![]() Βαζουμε κρυο και περιμενουμε να ζεσταθει απο τον θερμοστατη 'η βαζουμε το νερο ετοιμο στην θερμοκρασια που πρεπει ![]() Εχω φωτο αλλα πρεπει να τις μικρυνω πρωτα...αυριο ------------------------- Καλη χρονια παιδια ...ντροπη μου...με υγεια πανω απ'ολα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TinaX : 02-01-12 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα..το βαρελι δεν το ειχα σκεφτει...σωστος.
Τωρα για το μπολι...σκεφτηκα το πετ σοπ που πηρα τα ψαρια θα μου δωσουν ετσι δεν ειναι...Δεν εχω καποιον γνωστο με ενυδρειο..Υπαρχει καποιος κοντα στην θηβα ![]() Το φιλτρο το επλυνα με χλιαρο νερο.. Οι μετρησεις που θα κανω οταν θα τις κανω πιστευω θα δειξουν πολλα.. Ποσο στοιχιζουν τα υγρα τεστ..ειναι προτιμοτερο να παρω ενα κουτι με ολα μεσα η καθ'ενα ξεχωριστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα υγρα τεστ κανουν περιπου 20ευρω το ενα αλλα αμα ξερεις απο ιντερνετ μπορεις να τα βρεις πιο φτηνα. εννοειται υγρα τεστ. τα πιο σημαντικα ειναι nh3 no2 kai no3 ------------------------- κοιτα αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/FRESHWATER...ht_1306wt_1026 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 02-01-12 στις 23:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τι μανία με το μπόλι δεν την έχω καταλάβει , δεν μπορείτε να περιμένετε 25 μέρες ? Με το μπόλι πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ότι έχει άλγες , αρρώστιες e.t.c τις μεταφέρεις στο ενυδρείο σου . Μπόλιασε το δεύτερο ενυδρείο σου όταν πλέον έχεις μάθει τι πάει να πει και κύκλος του αζώτου .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
εχασα τους γλυφτες
![]() επεξεργαζομαι φωτο να σας δειξω...αλλα τι να μου πειτε κι εσεις αν δεν παρω υγρα τεστ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Η μανια οφειλεται στο οτι το (σωστο) μπολιασμα στρωνει αυτοματα ενα φιλτρο και σωζει ζωες. 2. Επιπλεον, πιστευεις (?) οτι ενας που στηνει το πρωτο του ενυδρειο οπως λες, ξερει να κανει αυστηρη καραντινα σε ψαρια και φυτα πριν τα βαλει στο ενυδρειο και απολυμανση σε ολον τον εξοπλισμο του, για να φοβηθει να χρησιμοποιησει μπολι απο ενα προφανως υγειες ενυδρειο χωρις ιστορικο σοβαρων ασθενειων? ![]() Εδω αλλοι ριχνουν και το νερο του πετσοπ μαζι με τα ψαρια και τα φυτα στο ενυδρειο τους. 3. Πιστευεις οτι ολοι οι νεοι χομπιστες εχουν υπομονη να στρωσουν αλλιως το ενυδρειο του πριν το γεμισουν ψαρια? ΥΓ οι αλγες πως σχετιζονται με το μπολιασμα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
ΤΙΜΕΣ!!! [αρχαρια] | Efh | Χρυσόψαρα | 6 | 20-11-10 17:14 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |