|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. ξερεις τι γινετε και φωτο να βαλω θα ειναι πολυ θολη γιατι θελει καλη αναλυση και φαινεται μονο μια μικρη ασπρη κουκιδα ενω με γυμνο ματι ειναι σαν ενας αναγλυφος γυμνοσαλιαγκας που ταιριαζει παρα πολυ με καποιες φωτο απο αυτα τα nudibranch αλλα ειναι χρωμα ασπρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μοιάζει με αυτό τότε είναι nudis που τρέφονται με πολύποδες!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν αναφορές πως τα τρώνε κάποια ψάρια, εμένα για παράδειγμα ένα μανδαρίνος τα σφυροκοπούσε ανελέητα
![]() Σε κάθε περίπτωση θέλει καλό dip στα βραχάκια με τους πολύποδες και όποτε τα βλέπεις πάνω στο τζάμι αφαίρεση με τσιμπίδα ή πιπέτα ![]() Διάβασε λίγο και εδώ http://www.reefcentral.org/forums/sh....php?t=1548740
|
|||
|
|||
![]()
Το star polyps μονο να κανω dip δηλαδη; και οταν λεμε dip...νερο οσμοσης για ποση ωρα; μπορεις να μου εξηγισεις λιγο την διαδικασια; ευχαριστω πολυ φιλε μου!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Νομιζω οτι τα καταφερα. | giannisfot | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 12-11-08 21:33 |
Νεος, νομιζω οτι εχω στησει λαθος, Help | Manos-L | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 12-01-07 19:46 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |