|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήταν να τα ταίζεις μια ισσοροπιμένη διατροφή.
Επειδή τα πιράνχας είναι σαρκοφάγα καλό θα ήταν να τα ταίζεις πιο πολύ ζωική τροφή και λιγότερο φυτική. Επίσης καλό θα ήταν να είναι κοπαδάκι καθώς τα ψάρια αυτά είναι σμηνόψαρα. Για να φιλοξενίσεις τα ψάρια αυτά πρέπει να διαθέτεις τον κατάλληλο όγκο ενυδρείου καθώς τα ψάρια αυτά μεγαλώνουν πολύ. Πάρε και μια ιδέα εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31943 |
|
|||
|
|||
![]()
οταν λες ζωικη τροφη δηλαδη? καποιο παραδειγμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τροφή για σαρκοφάγα. Δηλ να περιέχει ψάρια, ψαρόλαδα και άλλα ψαρικά. Θα μπορείς να ταίζεις και άλλες τροφές όπως κοτόπουλα έντομα και άλλα. Καλό θα ήταν να δίνεις που και που ζωντανή τροφή.
Δές και εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=p-4XUgo2XXU |
|
|||
|
|||
![]()
στο βιντεο τι ηθελες να δω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν σε πόσα λίτρα το έχεις με τι μετρήσεις, εξοπλισμό και τι άλλα ψάρια. Πρέπει να απαντήσεις στα βασικά-ζωτικά αυτά ερωτήματα για να προχωρήσουμε.
Όσο για το κοτόπουλο, στην ηλικία και το μέγεθος που είναι το ψάρι στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω αν είναι ακόμα στην κατάσταση να φάει ακόμα. |
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να το εχω σε ενα ενυδρειο των 20 λιτρων οπως το μετρησα ισως και λιγο παραπανω το εχω με φιλτρο και με θερμοστατη στους 27
|
|
||||
|
||||
![]()
20 λίτρα????????? Λάθος!!!!! Αυτό το ψάρι ζεί σε κοπάδι, και θέλει πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο. Σου προτείνω ή να το δώσεις ή να πάρεις μεγαλύτερο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην χρειαζεσαι μεγαλυτερο ενυδρειο.το ψαρι που εχεις φτανει τα 30 εκατοστα μηκος και θελει τουλαχιστον 200 λιτρα για ανηλικο ψαρι.επισης πρεπει να στρωσεις το φιλτρο του.η αλλη λυση ειναι να παρεις αλλο ψαρι που να μπαινει στο 20λιτρο(δεν υπαρχουν πολλα) αφου παλι στρωσεις το φιλτρο του.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα πιρανχα | diver | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 6 | 18-02-08 13:53 |
Νεο πιρανχα | TaitO | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 30 | 26-11-07 22:56 |
πιρανχα | rockxk | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 1 | 18-11-07 10:16 |
πιρανχα | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-11-06 12:56 |