|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μπόλι άμεσα!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον τον εβαλα στο ενιδρειο που εδηξε οτι δεν εχει αμωνια,να του βαλω θερμοστατη?Δευτερον πηρα απ το πετ σοπ αμπουλα μου ειπαν με βακτηριδια Βio Digest Prodibio και λεει βοηθαει για την αμωνοια και τετοια...και εχω να τοποθετησω και το φιλτρο.
Μου ειπε αυτος με το μαγαζι οτι οταν του αλαζω νερο θα πρεπει το καινουργιο να το αφηνω 12 ωρες στο κουβα μου με χλωριο και μετα να κανω την αλαγη στο ζωντανο για να εχει παρει και τη θερμοκρασια και κατι αλλα που δε τα θυμαμαι. Θα κανω παλι αυριο το τεστ αμωνοιας για να δω τι γινεται. Φαει να του βαλω??? |
|
||||
|
||||
![]()
Σόρρυ που θα στο πώ, αλλά αν δεν στρώσεις φίλτρο δεν κάνεις (σωστή) δουλεία. Συνήθως τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο που λένε ότι βοηθάνε να ωριμάσει το ενυδρείο, βοηθάνε στο στρώσιμο και στην εξάλειψη της αμμωνίας, συνήθως κάνουν λίγα πράγματα. Ο καλύτερος και εγγυημένος τρόπος να ζεί το ζωντανό ευχαριστημένο είναι το να υπάρχει σωστή βιολογία και θα το καταφέρεις με μπόλι ή με τον φυσικό πατροπαράδοτο τρόπο με τον κύκλο του Αζώτου(τον οποίο και δεν σου συστήνω μιας και είσαι αρχάρια ακόμα).
Το φίλτρο που πήρες έχει χώρο για υλικά? Θερμοστάτη βάλτου, και άστον στους 23. Τάισε τον, αρκεί να μην περισέψει τροφή. Τάισε το όσο πρέπει για να φάει. |
|
|||
|
|||
![]()
τι ενωεις χωρο για υλικα??? Ολοι λενε πως δεν κανει θερμοστατη τωρα γιατι το επιβαρηνει και θα του κανει κακο.(ΑΝ ειναι βακτηριακο το προβλημα,η bloat)Αυτο που μου εδωσε δεν ειναι το ειδιο βιολογικο βακτηριο αυτο δεν ειναι και το μπολι?Και μαζι με το φιλτρο να τραβαει κακα τσισα και αλλες ****** φανταζομαι οτι ειναι ποιο ποιοτικη η κατασταση του νερου του.
Ασε που θα το μετρησω παλι αυριο για να δω τι θα πει το τεστ για αμωνοια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 30-12-11 στις 01:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήταν να μην βρίζεις(είναι κανόνας του φόρουμ).
Επειδή δεν ξέρω πολύ απο ερπετά, ότι σου είπαν να κάνεις με τη θερμοκρασία κάν'το. Συνήθως τα βακτήρια αυτά του εμπορίου δεν συγκρίνονται με το μπόλι καθώς δεν μπορούν να κάτσουν τόσο καιρό και να διατηρηθούν ζωντανά μέσα σε ένα μπουκαλάκι. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν αντεχω αλλο τρελενομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι ερωτήσεις σου απαντήθηκαν πιο πάνω πιστεύω. Κάνε ένα check up και θα δεις τι πρέπει να κάνεις. Το πράμα θέλει υπομονή.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρωστη μονομαχινα 'η εγκυος? | karderinas33 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 11-03-11 21:55 |
ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 07-05-09 15:13 |