|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ αλλα να κανω μια παρενθεση εδω....
Μολις με πηραν απο το καταστημα που αγορασα το ενυδρειο και μου ειπαν οτι ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε με το καλό το στήσιμο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι. Το καλυτερο ξεκινημα για τον καινουργιο χρονο.
|
|
||||
|
||||
![]()
το απογευμα εφερα 1 μεταχειρισμενο μεν, σε πολυ καλη κατασταση δε, EHEIM 2217. το παιδι που μου το εδωσε μου εκανε μια επιδειξη και πριν λιγο καταφερα να το βαλω μπροστα μονος μου.
Ισως ακουγεται λιγο ρουτινα αυτο για τους περισσοτερους απο εσας, για μενα παντως ειχε λιγο ζορι. Οταν αρχισε να δουλευει κανονικα και να μου πεταει το νερο με δυναμη ενιωσα μεγαλο ενθουσιασμο! εχει πλακα που οταν το φιλτρο πλεεον λειτουργει κανονικα και εχει φυγει τελειως ο αερας απο μεσα , σωπαινει και σχεδον εντελως! τελικα οντως θα κρατησω το εσωτερικο του ΡΙΟ + το 2217 και ειμαστε κομπλε. αυριο παραλαμβανω τη δεξαμενη και σχεδιαζω να παω ΕΡΜΗ αμεσα για το earth element! και μια ερωτηση Βαρελι (μεγαλο δοχειο) για προετοιμασια του νερου αλλαγης με αντιχλωριο που βρισκω? ετσι δεν πρεπει να γινεται? |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.ριξε και μια ματια εδω.www.petrorama.gr
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες δεν κανείς καν προετοιμασία..απλά αδειαζεις το νερο,γεμιζεις πάλι με φρέσκο νεράκι και μετα το αντίστοιχο αντιχλωριο!Αφρικανες θα έχεις,όχι δίσκους..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο μας βολευει. σιγουρα απλα ριχνω το αντιχλωριο που αναλογει για το νερο που εβαλα ετσι χυμα? ωραια!.
Κωστα ευχαριστω για το μαγαζι. Φαινεται να εχει ενδιαφεροντα πραγματα και ειναι ουσιαστικα διπλα μου. Γ.ΝΕρα- παλληνη. απο τιμες αραγε? |
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα.τιμες δεν ξερω για τι και εγω απο τον Ερμη ειχα παρει πετρες και αμμο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |