|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καποιοι το εχουν βαψει σε σπρεϋ βαφη (υποθετω).ψαξ'τολιγο στο φορουμ, κατι θα βρεις.
μαυρο φοντο στις διαστασεις του ενυδρειου ισως βρεις παντως σε μαγαζι... |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ακουσει για βαφη με πλαστικο χρωμα
να το βαψω ομως? το λυπαμαι λιγο. αλλα φαινεται ο πιο ευκολος τροπος εδω που τα λεμε |
|
||||
|
||||
![]()
η Juwel εχει και πλατες για background αλλα δεν ξερω κοστος. Επισης αν δεν βιαζεσαι μπορεις να ψαξεις στο DIY οπου θα βρεις πολλες κατασκευες για πλατη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρωνε χωρο ομως και ειναι ακριβες
|
|
|||
|
|||
![]()
πας στο βιβλιοπωλειο περνεις μαυρα κανσον χαρτονια οσα χρειαζονται για το μεγεθος του ενυδρειου. τα κολλας με διπλης οψεος ωστε να παταει το ενα πανω στο αλλο και ενισχυεις απο πισω με ζελοτειπ. ετσι δεν φαινονται οι κολλησεις. και μετα το κολλας στο ενυδρειο με ταινια η το φρακαρεις στα ξυλα του ενυδρειου κ.τ.λ. με 5 ευρω εισαι ετοιμος!
50χ70 ειναι το καθενα |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο μου αρεσει.
Σε καθε περιπτωση το φοντο μπαινει εσωτερικα? ειται ειναι βινυλιο ειται ειναι πλαστικη μπογια ειται χαρτονι ? δεν εχω σιγουρευτει ακομα ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 28-12-11 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εξωτερικα ολα στο πισω μερος του ενυδρειο. τπτ μεσα στο νερο! για τα φιλτρα εγω θα σου προτεινα να κρατησεις το εσωτερικο και να βαλεις και ενα καλο εξωτερικο. το κρυβεις και πισω απο τις πετρες και μια χαρα. θα σου μεινουν τα λεφτα να παρεις τα ψαρια ειναι και ακριβες οι αφρικανες! αντιχλωριο σου προτεινο το saechem prime ειδικα για τα λιτρα σου ειναι οτι πρεπει θα σου κρατησει πολυ καιρο!!
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=551 το 250ml τουλαχιστον |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |