|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου ?
σε τι τιμες νερου θες να φτασεις ?? μια και θες δισκους θα σου ελεγα τωρα που ειναι αρχη να βαζεις πολυ ελαχυστο νερο βρησης γιατι στα κενουρια ενυδρεια δεν πευτει το ph ευκολα
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο τρεχει εδω και 9 μηνες το ph σε μέτρηση που εκανα δεν κατεβηκε πολυ...θελει προσπαθεια και σιγα σιγα γιατι διαβασα οτι δεν πρεπει αποτομα να κατεβασεις το ph!
|
|
||||
|
||||
![]()
9 μηνες και δεν κατεβηκε πολυ ?
για δωσε και αλλες πλυρωφοριες βγαλτο και μια φωτο να το δουμε εγω πανω απο 6 μηνες εβαζα μονο α/ο και το ph δεν επεφτε κατω απο το 6.5 τι αναλογιες βαζεις και ποσο κατεβηκε ? μιποσ εχεισ κατι ασβεστολιθηκο μεσα που δεν το αφυνει να κατεβει ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βγάζω 28 και πετάω 336 λίτρα περίπου! |
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο το λογο δεν πεφτει το ph αν το γεμιζεσ απο την αρχη με α/ο κατι θα ειχες κανει μικρεσ αλλαγεσ νερου και σκετι α/ο φιλε μου μονο ετσι αλλα αν εχεισ ασβεστολιθικα πετροματα μεσα δεν θα κατεβει ποτε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |
''φιλτρο νερου βρυσης'' | Steve | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-08-07 14:26 |
Ανταλλακτικα Οσμοσης | niar71 | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 20-06-07 08:55 |