|
|
||||
|
||||
![]()
klipitiklopos οποτε μπορεσεις ξαναποσταρε το πρωτο σου μηνυμα με τις φωτογραφιες και θα το αντικαταστησω (φοβαμαι μη βαλω λαθος τις φωτογραφιες
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρηγγειλα και εγω controller θερμοκρασιας απο ebay και εβλεπα αυτο το ποστ
για συνδεσμολογια....ενταξει δεν ειναι κατι το δυσκολο....(λεμε τωραααα ![]() αλλα αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι συνδεουμε και τον θερμοστατη στο controller ...??? ο θερμοστατης εχει δικο του ρυθμιστη ωστε να ανοιγοκλεινει μονος του... γιατι να τον συνδεσουμε στο controller? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1)γιατι ο θερμοστατης του θερμαντικου μπορει να χαλασει.
2)γιατι οι δυο θερμοστατες (θερμαντικου και controller)δεν "συντονιζονται" οποτε ειναι πολυ πιθανο να αναβει ψυξη,θερμανση μαζι.εστω και για λιγο,αλλα το καλοκαιρι μπορει να προκαλεσει προβλημα.ειδικα αν λειπεις κιολας κ δε βλεπεις τι γινεται. 3)γιατι o controller σε αφηνει να ρυθμισεις με μεγαλυτερη ακριβεια τη θερμοκρασια αποτι ο θερμοστατης του θερμαντικου(ανοχες,αποκλισεις,καθυστερηση chiller κλπ) 4)γιατι ετσι τα βλεπεις ολα με μια ματια(στον controller)και λειτουργουν ολα με βαση αυτον.αλλιως ειναι σαν να μετρας θερμοκρασια με δυο θερμομετρα.σε ποιο θα βασιστεις?προσφερει μεγαλυτερη σταθεροτητα στη θερμοκρασια ο controller. 5)γιατι μ'αρεσουν τα φωτακια ![]() αν ξεχασα κατι ας συμπληρωσει καποιος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε δεν υπαρχει θεμα με τον θερμοστατη...!!! ![]() και τον χειμωνα να τον βγαζω..... |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε αγόρασες κάτι ακριβό για τις ανάγκες σου.
Αυτό δεν ακυρώνει τα πλεονεκτήματα του controller όμως. ---------------- Και να προσθέσω στα προηγούμενα (αν και δεν αφορά το κομμάτι της ψύξης) ότι μπορείς να συνδέσεις πάνω από έναν θερμοστάτες, κάτι που χωρίς controller δεν μπορείς να το ρυθμίσεις και φυσικά και θερμοστάτες τιτανίου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι να τον βγαζεις?το χειμωνα δε χαλανε τα θερμαντικα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μα γιατι να χαλασει???τοοοσα χρονια δεν χαλασε κανενα!!!! και αν χαλασει το αλλαζω... το χειμωνα να χρησιμοποιω ανεμιστηρακια??''ΠΟΤΕ!!!'' δεν γινεται φουρνος εμας το σπιτι...κανονικες θερμοκρασιες 21-22-23.... δηλαδη τι επρεπε να αγορασω για να ριχνει την θερμοκρασια αν ανεβει υπερβολικα????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά αυτό δε λέει τίποτα, μια φορά θα κολλήσει ανοιχτός όταν δε θα είσαι εκεί! ¶ποψή μου είναι ότι αφού τον έχεις τον χρησιμοποιείς γενικά και όχι μόνο για τα ανεμιστήρια. Αν δεν τον έχεις ζυγίζεις τα πράγματα και αποφασίζεις το επίπεδο ασφαλείας που θες να έχεις. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ομως αν ξεχασω τους ανεμιστηρες του καπακιου κλειστους (στο πανω μερος αυτοι που βγαζουν τον ζεστο αερα εξω), και δεν εχω ανοιξει το καπακι, αναβουν τα ανεμιστηρακια που φυσανε πανω στο νερο, γιατι εχει ανεβει η θερμοκρασια του ενυδρειου ακομα και καταχειμωνο. Ο controller σε προφυλασσει απο οποιαδηποτε "στραβη" που δεν μπορεις να φανταστεις, και δεν ειναι καθολου δυσκολο να συμβει. Την ιδια απορια ειχα και εγω με εσενα οσον αφορα στην αναγκαιοτητα του controller, μεχρι που μου κολλησε ο θερμοστατης κλειστος, επεσε η θερμοκρασια, και εχασα ενα αγγελοψαρο που το ειχα πολλα χρονια... ![]() Και τον θερμοστατη τον βαζω 2 βαθμους πιο πανω απο τον controller, οποτε και να κολλησει αυτος (ο controller), θα "κοψει" ο θερμοστατης. Απο τοτε που τους καθιερωσα σε ολα τα ενυδρεια μου, εχω ενα αγχος λιγοτερο. ------------------------- Θυμιζω οτι εχω ξαναανεβασει την παρουσιαση με τις φωτο εδω:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59850
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 07-05-12 στις 13:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ελεγχος θερμοκρασιας | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-05-10 13:26 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
ανοδος θερμοκρασιας | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-08 18:24 |
κατεβασμα θερμοκρασιας | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-09-06 16:22 |