|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΜΑ το κλαδι στα δεξια ειναι ολο το concept
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το σκεφτομαι σαν κορμος οτι βγαινει απο κατω και οχι να αιωρειται....ενταξει να μην το βαλει και τελειως μεσα μονο να ακουμπαει
|
|
||||
|
||||
![]()
κιεμενα μου αρεσει η ριζα αλλα ισως εδειχνε καλυτερα σε μεγαλυτερο ενυδρειο.για να βολευτει καλυτερα δηλαδη και να μπορεις να παιξεις πιο πολυ.την εβαλα στα αριστερα οπως στην πρωτη φωτο και εκοψα κανα δυο κλαδακια στο πισω μερος που δεν φαινονται για να κατσει πιο πισω στην πλατη καλυτερα.ακομα αφηνει κενο αλλα πιστευω οταν κατσει τελικα απτο νερο θα λυθει το θεμα γιατι τωρα πιανεται στην πλατη με δυο βεντουζες.εβαλα και στη δεξια πλευρα βαλισνεριες να γεμισει λιγο εκεινη η πλευρα και βλεπουμε.ευχαριστω για τις γνωμες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η 1η φενεται τελεια
|
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει αισθητικα περισσοτερο το πρωτο...ειναι και λιγοτερο συνηθισμενο..ειναι και πιο λειτουργικο. δημιουργει ενα πολυ ωραιο καταφυγιο η κοιλοτητα κατω απο τη ριζα και θα δεις οτι τα κορυ εκει θα τη βγαζουν πολυ ωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ πιστευω την πρώτη εκδοχή πρεπει να διαλέξεις. Είναι πολύ πιο φυσικό, είναι σαν δεντρο που ξεφυτρώνει μεσα απο το ενυδρείο σου!
Επίσης ισχύει και αυτό που λεει ο Πάνος! Τα κορυ και γενικότερα όλα τα βυθόψαρα αρέσκονται στα σκοτεινά σημεία που μπορουν να κρυφτούν! Νομίζω είναι πιο καλο και για τα ψάρια σου το 1ο στήσιμο! Αμα βάλεις και τους εχινόδορους στο κεντρο και προς τα δεξια να καλύψεις λίγο το "κενό" δεξιά της ρίζας θα είσαι κομπλε!
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερή ρίζα , ειναι ακριβώς σαν κορμός δεντρου, την πρώτη εννοείτε , απλα προσπάθησε να δοκιμάσεις να την καθήσεις ωστε η ρίζα που πετάγετε να βρίσκετε στο υποστρωμά πάνω να μήν την κρύψεις ... Καλη συνέχεια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |