|
|
|||
|
|||
![]()
απο ορεξη καλα τα βλεπω αλλα προσεξα επισης οτι η ουρα του γκαπυ ειναι φαγωμενη τι γινεται τα εχω παιξει
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχει απο τα άσπρα σημάδια? Μόνο το γκάπυ έχει φαγωμένη ουρά? Μήπως παίζει κάποιο βακτήριο?
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει και απο τα ασπρα σημαδια αλλα και φαγωμενη ουρα
|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου πόσο καιρό έχει που είναι τα ψάρια έτσι?
|
|
|||
|
|||
![]()
τα σημαδια εμφανιστηκαν σημερα ειμαι σιγουρος γιατι καθομαι αρκετη ωρα μπροστα στο ενυδρειο και τα κοιταω και επισης το γκαπυ και αυτο σημερα πρεπει να εγινε αλλα για αυτο δεν ειμαι τοσο σιγουρος
|
|
||||
|
||||
![]()
παρατήρησες κάτι τον τελευταιο καιρό(ή την τελευταία μέρα)?
Έκανες κάποια αλλαγή στο ενυδρείο , ή πρόσθεσες κάποιο ψάρι? |
|
|||
|
|||
![]()
χθες εκανα αλλαγη το τελευταιο τελευταια μπηκε ενα κορυ και ενα σαλιγκαρι και τωρα ειδα οτι μια απο της ξιφοφορους τσιμπαει το σαλιγκαρι που την κανει βασικη υποπτο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσοψαρα μου ειναι αρρωστα.... | Gustavo Bell | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 31-05-11 14:29 |
αρρωστα γκαμπι | douran_p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 11-09-10 13:16 |
αρρωστα Gouramies | AQUA PURA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-02-07 07:22 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |
Αρρωστα Νεον?! | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 06-01-06 15:23 |