|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας παρουσιαζω το ενυδρειο αλλα φανταστιτε οτι θα βγουν τα πλαστικα θα μπει αμμος θα μπουν κι'αλλα ζωντανα φυτα και ξυλο μοπανι...
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι σιγουρος οτι με αμμο και ξυλο θα διεξει πολυ πιο φυσικο..καλη αρχη!
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα θα βαλω dwarf puffer στο ενυδρειο μοθυ θα παω στη παραλια να παρω αμμο και χαλικι και πετρες και πιστευω θα γινει υπεροχο...
|
||||
|
||||
![]()
απλα να ξερεις οτι θελουν πολυ καλο πλυσιμο..και οτι κατα 80% μαλλον θα εινια ασβεστολι8ικα(νομιζω) αλλιως ας με διορθωσει καποιος
|
|
||||
|
||||
![]()
θα τα βρασω πρωτα και θα τα αφησω να στεγνωσουν στον ηλιο
|
||||
|
||||
![]()
1ον θα παρακαλούσα τον μοντερεϊτορ να αλλάξει τον τίτλο σε νέο ενυδρείο 85λ και δεύτερον θα ήθελα βα ρωτήσω αν μπορώ να βάλω στο εν λόγο ενυδρείο αγγελοψαρα και πόσα το ενυδρείο έχει ύψος 35εκ. μήκος 61εκ και πλάτος 30εκ νομίζω...
|
||||
|
||||
![]()
οχι..τα λιτρα ειναι σχεδον απαγορευτικα...τα αγγελοψαρα εκτος του οτι θελουν ομαδα 4-6 ατομων(για τα ελαχιστα λιτρα ~150) και 6και ανω για λιτρα 200+ θελουν και αρκετο υψος (ανω των 50εκ )....επελεξε κατι αλλο για τα λιτρα σου .
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε αυτό δεν είναι 85 λίτρα....είναι 64 λίτρα. Σιγούρεψέ το πριν αποφασίσεις τα ψάρια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
παρουσιαση 120 λιτρων | drak7family | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 22-12-10 00:51 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |