|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σε 2 εβδομάδες ΟΤΙ και να εχεις στο ενυδρείο δεν βουλώνει.....
εγω θα πρότεινα να του βγάλεις όλα τα υλικά και να τα ξαναβάλεις, να του βάλεις νερό απο την έξοδο (μιας και ετσι θα πάρει το περισσότερο δυνατό) και αφού το βάλεις μπροστά να το κουνήσεις ωστε ο αέρας που ειναι μέσα να φύγει σιγά σιγά.Μπορεί να έχει αέρα χωρίς να βγάζει φυσαλίδες, μονο απο τον ήχο το καταλαβαίνεις ή αν αρχίσει να βγάζει αέρα οταν το κουνάς....πιθανόν καπου δεν έχει πιασει καλα το λάστιχο και τραβάει σιγά σιγά αερα ¶λλη εναλλακτική με τα πολλά πειράματα να εχει χαλασει ο άξονας απο την φτερωτή (ειδικα στα μικρά eheim το παθαίνει σχετικά εύκολα). Δες αν γυρνάει και αν φαίνεται σε καλή κατάσταση ή οχι δες και πές |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα φαινεται ο αξονας.
|
|||
|
|||
![]()
Το κεραμικο αξονακι σπαει μεν ευκολα ,αλλα οχι μονο του....
![]() Βαλε φωτο απο το φιλτρο μπας και καταλαβουμε πιο ειναι... Ολα τα φιλτρα γραφουνε το μονελο σε καποιο ταμπελακι ειτε στο πισω μερος της κεφαλης,ειτε στο πλαι.Σε ολα τα proff (Ι & ΙΙ & ΙΙΙ ) το εχει μεσα στη χειρολαβη στα πλαγια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως σε ένα eheim2217 που έχω όταν είχα φουλ φυτεμένο μου μπούκωνε κάθε 2 εβδομάδες. Όπως μπαίνει το νερό στο κάτω μέρος του φίλτρου το στόμιο είναι πολύ στενό και μπουκώνει εύκολα αν έχεις πολλές άλγες. Καθάρισέ το καλά και καλά ξεμπερδέματα
|
|
||||
|
||||
![]()
το μοντελο ειναι 2224 τελικα(ή 2422
![]() ξαναβγαλα τους σωληνες κ το τι αλγη,γλιτσα ειχε δεν περιγραφεται.καθαρισα τους σωληνες παλι με ατσαλίνα κ η ροη επανηρθε σαν καταρρακτης.γιατι ομως μαζευει τοση βρωμια... εχω 6 Anubias μονο κ 3 Αegagropila oπως αναφερα πιο πανω. ευχαριστω κ παλι οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κομματακι δυσκολο ΜΟΝΟ η γλιτσα απο τους σωληνες να σου μειωσουν τοσο πολυ την ροη , κατι λαθος ειχες κανει και με τον καθαρισμο αυτον λογικα διορθώθηκε, τωρα τι...... ενας θεος ξερει...?
Ετσι πιανουν οι σωληνες , τωρα αν ειχε μπει κατι στους σωληνες αυτο ειναι αλλο θεμα , και γω μια φορα που δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι το φιλτρο δεν εχει ροη και το χα βγαλει τα ματια στο καθαρισμα , εεε μετα βρηκα την αιτια , ειχε σφηνωσει ενα μικρο μαχαιροψαρο στον σωληνα της αναροφησης ![]() Και οι σωληνες να ειναι βρομικοι αν το φιλτρο μεσα ειναι πεντακαθαρο πρεπει να σου πεταει κανονικα ροη , παλια που ειχα γλυκο τους σωληνες δεν τους ειχα καθαρισει ποτε απο διαφανεις ειχαν γηνει μαυροι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις βαλει στην εισαγωγη κανενα ψιλοτρυπο σφουγγαρι ως προφιλτρο?
Γιατι, το ιδιο (γλιτσα μεσα στους σωληνες, μπουκωναν μεσα σε μια βδομαδα τελειως) παθαινε ενα φιλτρο μου απο οταν εβαλα ψιλοτρυπο προφιλτρο στο ποτηριακι στην εισοδο του. Οταν εβαλα χοντροτρυπο προφιλτρο δεν ξαναγλιτσιασαν οι σωληνες.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΙ ΦΙΛΤΡΟ ΣΕ RIO 300??? | georod7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 17-02-11 21:46 |
φιλτρο | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-01-11 22:11 |
Φιλτρο UV | notistheos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 12-11-10 23:33 |
φιλτρο | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 03-12-08 23:04 |
DIY Φιλτρο | shadow | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 03-06-05 14:15 |