|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ανοιξε το και καθαρισε το... στον χωρο που εχει το βιολογικο υλικο (σφουγγαρι) θα εχει φραξει... πλυνετο με νερο απο το ενυδρειο ισα ισα να φυγουν τα πολλα.. μην επιμενεις πολυ και μειωσεις τα χρησιμα βακτηρια.
|
||||
|
||||
![]()
μολις το εκανα κ τωρα σταματησε εντελως η ροη.κατι αλλο θα ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
Κοίταξες στο χώρο της φτερωτής αν έχει μαζέψει βρωμιά; Αν όχι κάν' το προσεκτικά. Πες και ποιο φίλτρο έχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε φιλε δεν ξερω αν το προσεξες,αλλα ειναι 2 εβδομαδων φιλτρο.τι βρωμια να προλαβει να μαζεψει.εβδομαδιαια αλλαζω το νερο.κ το τσεκαρα,καθαρη η φτερωτη.το φιλτρο ειναι eheim professionel
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έχω δουλέψει, οπότε δεν ξέρω τις ιδιαιτερότητές του, αλλά μπορεί να έχει κολλήσει μέσα το οτιδήποτε... νεκρή άλγη, σαλιγκάρι, φύλλο, κομμάτι υαλοβάμβακα, πού ξέρεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω...μου'ρχεται να το σπασω.ευχαριστω παντως
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μηπως εχει αερα μεσα? εμενα αν δεν το γεμισω νερο μεχρι εκει που πρεπει δεν βγαζει πολυ νερο..
|
||||
|
||||
![]()
ελενξε καλα ολες τις συνδεσεις σου , ισως κατι δεν εχεις συνδεσεις σωστα και σου περνει αερα μεσα το φιλτρο , γιαυτο εχει μειωμενη ροη.
Κουνησε το οταν λειτουργει να δεις αν απο το sray bar βγαινουν φυσαλιδες μεσα στο ενυδρειο , αν ναι εχει αερα μεσα . Κουνατο πολυ καλα 2 με 3 δευτερολεπτα και αφηνε το , και παλι και παλι μεχρι να σταματησει τελειως να βγαζει φυσαλιδες. Πιο μοντελο ακριβως ειναι ?
|
||||
|
||||
![]() συμφωνω και εμενα μου χει ερθει να σπασω το δικο μου επειδη εχει το ιδιο προβλημα με το δικο σου...και γενικα να δινεισ τοσα λεφτα και να παθαινει προβλημα ειναι επιεικως απαραδεκτο..κατα την γνωμη μου μας κλεβουν και τα περισοτερα κανουν θορυβο με το παραμικρο...κανονικα θα επρεπε να δουλευουν ρολοι και να καθαριζονται μονα τους με τοσα λεφτα που κοστιζουν ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΙ ΦΙΛΤΡΟ ΣΕ RIO 300??? | georod7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 17-02-11 21:46 |
φιλτρο | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-01-11 22:11 |
Φιλτρο UV | notistheos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 12-11-10 23:33 |
φιλτρο | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 03-12-08 23:04 |
DIY Φιλτρο | shadow | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 03-06-05 14:15 |