|
|
|||
|
|||
![]()
Θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι γιατί δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο είναι αν και νομίζω ότι είναι το αρσενικό.Αν καταφέρω θα βγάλω μια φωτό αν το πετύχω την ώρα που το κάνει.Ελπίζω να μην παίζει καμια αρρώστια..
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι εμενα κατι συνεχιζιε να με τρωει>>?? το ενυδρειο εσωτερικα τι στησιμο εχει ???
ριξε μια ματια εδω -> http://cich.forumchti.com/t138-topic κατι μου λεει οτι αυτα τα ψαρακια που εχεις δεν κανουν για 100λιτρα....(αν οντως ειναι αυτα στο λινκ) |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε 125 λίτρα είναι το ενυδρείο και θεωρώ ότι αν το κρατήσει με μόνο Yellow Labidos (ένα χαρεμάκι 1-3) μπορεί να το κάνει.
Και το δικό μου κάπου τόσο είναι, το τρέχω ένα χρόνο χωρίς προβλήματα....απλά δεν κρατάω κανένα ψάρι από γέννες. (και μου έχουν γεννήσει 4-5 φόρες στον χρόνο!!! ![]() Νάσια είπες 4 ψάρια όμως και περίγραψες μόνο τα δύο....εδώ ίσως έχουμε ένα θεματάκι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα labido μπαινουν σε χαρεμακι.....1 αρσ 3-4 θυλ ..αν ειναι μεγαλυτερο το ενυδρειο αναλογα και σε μεγαλυτερη ποσοτητα και αυτα...οσο για τα λιτρα....ειναι οριακα και κατα την γνωμη μου ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για αυτα τα ψαρια...αργα η γρηγορα θα υπαρξουν αψυμαχιες...ας μιλησει ομως και καποιος απο τους ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ που τα ξερει καλυτερα
![]() YΓ σου παραθετω και τα εξης για να δεις τι εννοω για τα λιτρα....α)http://www.seriouslyfish.com/profile.php?id=262 β) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=39006 |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε αν και το seriouslyfish είναι πολύ αξιόλογο σαιτ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί (σχεδόν) όλοι το έχετε σαν ευαγγέλιο.
Κατ'αρχη τα 160 που λέει εκεί, 150 είναι (κάνε τον πολλαπλασιασμο ![]() Κατά τη δική μου γνώμη το 150 που περιγράφει έδω (με 90εκ. μήκος) είναι χειρότερο από ένα 125ρι με (1μ. Χ 35 Χ 37 περίπου) για τα ψάρια αυτά. Επίσης, το πιο σημαντικό στο τέλος της ημέρας είναι το καλό στησιμο και όχι τόσο τα 20 - 25 λίτρα διαφορά...που στα 4 λαμπιτος δεν θα σου κανουν διαφορα στη βιολογία σου. Για το χαρεμάκι συμφωνούμε ότι είναι οριακό (και είναι όντος 1-3 ή 4) αλλά δεν συμφωνώ ότι είναι ακατάλληλο. ....για αυτό το λόγο λέω ότι απλά δεν κρατάς ΚΑΝΕΝΑ ψάρι από γέννες.
|
|||
|
|||
![]()
Τα άλλα δύο είναι το ίδιο μέγεθος με τα κίτρινα αλλά είναι σε χρωματισμούς πορτοκαλί με μάυρες κηλίδες. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα το είδος τους.ΜΟυ είπε επίσης ο σύζυγος μου ότι πήρε σήμερα και 2 καθαριστές και του έκαναν και δώρο ένα γατόψαρο.τώρα τι είδος δεν εχω ιδέα, δεν τα είδα ακόμα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ...καθαριστες δεν υπαρχουν...οπως προσφατα ειπε καποιος φιλος κυριαρχει η εξης νοοτροπια στους περισσοτερους αρχαριους..''Μα καλα..που πας χωρις γλυφτη''..κοιταξε να δεις....τα labido ειναι οριακα γαι τα λιτρα σου (καθαρα 100~) αν οι καθαριστες ειναι plecostomus εκτος του οτι μεγαλωνουν πολυ ,οταν κ αν τα labido αποφασισουν να ζευγαρωσουν θα τα ταραξουν στο ξυλο....τωρα το γατοψαρο?? αν ειναι corydoras δυστηχως δεν παει μονο του αλλα θελει κοπαδακι 4-6 ατομα..οπως καταλαβαινεις τα 3 τελευταια δεν μπορουν να συμβιωσουν οποτε κ πρεπει να τα επιστρεψετε...φιλικη συμβουλη..διαβασε πρωτα και μετα αγορασε...μην εμπιστευεσαι τον πετσοπα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτό που περιγράφεις είναι κάπως έτσι? ![]() Καλό θα ήταν να σταματήσετε να βάζετε ανεξέλεκτα ψάρια στο ενυδρείο! ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Plakas : 21-12-11 στις 13:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Πολλες αποριες βοηθηστε αρχαρια!! | Efh | Χρυσόψαρα | 177 | 03-01-11 01:52 |
τελικα ειναι πολλες οι αποριες | emma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-09-10 02:20 |
πολλεσ αποριεσ για τα ενυδρεια | happyfish | Χρυσόψαρα | 33 | 31-08-10 13:36 |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |