|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχάριστω παιδιά...
------------------------- θα σας βάλω φωτο να το δείτε αλλά θα βάλω και επίσημα μόλις τελιοποιηθει...
Η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που αποκτάς απέναντι στον εαυτό σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosLrs13 : 21-12-11 στις 01:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
απο ψαρια τι θα βαλεις τελικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω ακόμα θέλω να μου προτεινεται γτ έβαλα για προσωρινά το μονομάχο μου και το χρυσοψαρο μου
|
||||
|
||||
![]()
το μπολιασες το φιλτρο του καινουργιου σου ενυδρειου? τι φιλτρο εχεις? εσωτερικο ή εξωτερικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
το μπολιασα έβαλα και νερό απ το προηγούμενο ενυδρείο και το φίλτρο απ το παλιό... με το.μονομάχο μου στο 85άρι τι να βάλω;;; και δεν θέλω να τον δώσω σε μαγαζί γτ δεν ξέρω πως θα του φερθούν... και επίσης δεν θέλω να τον εχω μόνο του στο 85αρι...
------------------------- το φίλτρο είναι της resun magi-380 και ο θερμοστατης της resun RH9000-100W ------------------------- Αυτα τα ψάρια (Leporinus fasciatus) λέτε να τα παν καλά με το μονομάχο μου στο 85άρι;;;
Η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που αποκτάς απέναντι στον εαυτό σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosLrs13 : 21-12-11 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το προτεινω....δες τις πληροφοριες του εδω -> http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile1.html ..εκτος του οτι ειναι fin nipper( θα τσιμπαει τα πτερυγια απο ολα τα υπολοιπα ψαρια..απαιτει μεγαλουτσικο ενυδρειο και δεν συστινεται γαι αρχαριους(χωρια οτι ειναι και λιγο δυσευρετο)
|
|
||||
|
||||
![]()
από νανοκιχλιδες τι να βάλω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
παρουσιαση 120 λιτρων | drak7family | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 22-12-10 00:51 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |