|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 20-12-11 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΑNUBIAS!
Για την ακριβεια το λεει vision 800 αν θυμαμαι καλα. Δες το ειναι πολυ ωραιο με υψος για φυτα + Τ5 και λιτρα αρκετα γι αυτο που το θες. Με ενα eheim 2215 το δουλευεις ανετα. ------------------------- [QUOTE=Γιαννης Μ5;638151] Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill : 20-12-11 στις 22:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() φιλτρο εχω της fluval το 305. τη βαση του δεν την αγορασα γιατι ειχα απτο προηγουμενο ενυδρειο σε ιδιες διαστασεις σχεδον(1 μετρο μηκος).παντως που την ειδα στο μαγαζι μου φανηκε πολυ γερη.και γενικως μια ματια που εριξα οι βασεις τους(στα anubias)μου φαινονται καλυτερες κατασκευες απτις αντιστοιχες της juwel.ισως να κανω και λαθος αλλα ετσι μου φαινεται.παντως οπως τις ειδα μου φανηκανε πολυ γερες. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kgf12345;638165]το μοντελο που πηρα ητανε το B1000F. τωρα σε ποιο της Juwel αντιστοιχει θα σε γελασω. ειχε ενα ταμπελακι πανω του που παρεπεμπε σε καποιο rio νομιζω αλλα δε θυμαμαι να σου πω ποιο ακριβως νομιζω το 180
![]() φιλτρο εχω της fluval το 305. τη βαση του δεν την αγορασα γιατι ειχα απτο προηγουμενο ενυδρειο σε ιδιες διαστασεις σχεδον(1 μετρο μηκος).παντως που την ειδα στο μαγαζι μου φανηκε πολυ γερη.και γενικως μια ματια που εριξα οι βασεις τους(στα anubias)μου φαινονται καλυτερες κατασκευες απτις αντιστοιχες της juwel.ισως να κανω και λαθος αλλα ετσι μου φαινεται.παντως οπως τις ειδα μου φανηκανε πολυ γερες.[/QUOTE ωραιο ειναι!!!λυπαμαι γι αυτο που σου συναιβει αλλα νομιζω και πιστευω πως καθε εμποδιο ειναι για καλο (λεμε τωρα ![]() Το συγκεκριμενο μοντελο δεν το ειδα στο καταστημα που πηγα..και για την ακριβεια τωρα που τα ξανακοιταζω αρκετα δεν ειδα....Να σε ρωτησω κατι,μηπως τους ρωτησες ποια εταιρεια τα κατασκευαζει;;γιατι αν υπηρχε εταιρεια anubias κατι δε θα βρισκαμε;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶νοιγμα φωτιστικού Juwel - Anubias - Elite | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 16-06-11 11:42 |
νεος με juwel 600 record 63l | ep82 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 18-05-11 15:01 |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |