|
|
||||
|
||||
![]()
γυμνο το σφουγγαρι???? εχεις καποια φωτο??? να δουμε πως ειναι το φιλτρο..?? κατι μου λεει οτι δεν εινα αρκετο για να υποστηριξει ενυδρειο 100λιτρων
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι μισώ λεπτό |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
εεεεε??τιν τουτο αλλαξε το ειπαμε ΧΤΕΣ (δεν φωναζω δινω εμφαση)
![]() φιλε μου παρε ενα απο αυτα πυου σου πρτειναμε να βρεις την υγεια σου κυριολεκτικα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτό θα κάνω.. τι να πω. πάντως ότι μου δώσανε εκείνο πείρα. |
|
||||
|
||||
![]()
σχεδον ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο μην χαλιεσε κρατο φιλτρακι για μια καραντινα το θεμα ειναι ο ενδιαφερθηκες και ψαχτικες για το σωστο και μπραβω σου.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όταν πάρω το φίλτρο (αύριο δηλαδή) ποια είναι ι διαδικασία? απλός βγάζω το ένα και βάζω το άλλο??
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακι..αυτο το φιλτρο το εχω δουλεψει μονο για γαριδες ..και αυτο απο αλλη εταιρια....αποψη μου πως πρεπει να αλλαξεις πολυ συντομα φιλτρο..προσανατολισου αν επαρκουν τα οικονομικα σου στο eheim 2211ή 2213 το οποιο και αξιοπιστο ειναι και θα σε καλυψει σε τυχον μελλοντικη αγορα μεγαλυτερου ενυδρειου....
ΥΓ συμβουλεψου τις μικρες αγγελιες..τις τελευταιες μερες μπηκαν πολλες αγγελιες με ΕΞ.ΦΙΛΤΡΑ... ΥΓ οσο για τα λιτρα ανα ωρα που λες maxmike ειναι πολλα η αληθεια ειναι..και στην αρχη που θα ειναι αστρωτο..θα το κανει πληντυριο....ομως αφενως καλυτερα πολλα παρα λιγοτερα και ανεπαρκη και αφετερου σε μελλοντικα μεγαλυτερο θα ειναι καλα....για την ωρα αναιρω την προηγουμενη αποψη για τον ''κινεζο'' |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ ναι εχουμε χεχεχεχε ζηλεψα και εφτιαξα δεν σχολιασες ομως της πετρεσ μου.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση... | Liz@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-05-10 19:45 |
ερωτηση!!! | misigun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-04-10 19:04 |
ερωτηση | Petran22 | Δίσκοι | 6 | 12-09-08 06:25 |
ερωτηση | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-08-08 21:42 |
ερωτηση!!!!!!!!! | NiveOner | Bettas | 14 | 08-08-08 09:44 |