|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι θα σου ελεγα να πας σε αλλα ψαρια που δεν ειναι και τοσο απαιτητηκα γιατι απ οτι καταλαβα ειναι το πρωτο σου ενυδρειο και αμα βαλεις δισκακια θα απογοιτευτεις γρηγορα μια και θελουν πολλα εξοδα πολυ φροντιδα αλαγες κλπ και τουλαχιστον τισ βασικες γνωσης για ενα ενυδρειο + πολλες ακομα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι το πρωτο μου ενυδρειο! ![]() απλα ειναι η πρωτη μου αποπειρα για δισκοενυδρειο ------------------------- δηλαδη τα 350λιτρα ειναι λιγα?? αντιστροφη ειναι απαραιτητη? θερμοστατη αλλον ενα.. οκ φιλτρο γιατι και αλλο?/? το φιλτρο της juwel μαζι με το eheim δεν με καλυπτουν?!?! επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες... με τα 600¤ ταβανι πιο ενυδρειο που προτεινετε το οποιο ταιριαζει για δισκοενυδρειο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotis_cycling : 20-12-11 στις 07:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ... θα βρω κατι σε 450λιτρα(καθαρα) απο αγγελιες και μολις εχω την γυαλα και τα παρελκομενα στα χερια μου επανερχομαι
![]() ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα....
καθως ΜΑΛΛΟΝ κατεληξα σε ενυδρειο (juwel rio 400) εχω αρχισει να σκεφτομαι τα μετα απο αυτο... πχ! επειδη δεν εχω εμπειρια απο φυτα.. μπορω να μην χρησιμοποιησω καθολου ή θα επιβαρυνω τον βιοτοπο?? μετα απο μια συντομη περιηγηση μου στο youtube παρατηρησα οτι στον αμαζονιο απο στιγμιοτυπα μεσα στο νερο... δεν υπαρχουν φυτα.. αλλα μονο ξυλα πλεγμενα σαν λαβυρινθος... τι θα ηταν το πιο καλο για τα δισκακια μου?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φρόντισα και για αυτο.. 2 εξωτερικά με καλή βιολογιΑ και το εσωτερικό της juwel γεμάτο σιπορακ..
![]() ![]() Και παρακολούθηση των παραμέτρων σχεδόν κάθε μερα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλησπερα...
παρηγγειλα ενυδρειο ![]() anubias 450lt (150x50x65) τι λετε? καλη επιλογη??? την τεταρτη το πρωι θα το εχω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
για την επιλογη του ενυδρειου τι εχετε να μου πειτε?
|
|
|||
|
|||
![]()
εχεις κανει καλη επιλογη στην γυαλα. κανε ατιστοιχη επιλογη με 2 φιλτρα, τουλαχιστον το ενα να ειναι μεγαλο < αναλογα με τα οικονομικα σου> γεματα με βιολογικο υλικο. 2 θερμοστατες 250-300 watt εκαστος. καλη αεραντλια. αλλαγες νερου τακτικες, αναλογα με τις μετρησεις. και καλη επιτυχια
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλά το πας...Μπράβο
Πρόσεξε τώρα τι επιλογή θα κάνεις και στα φίλτρα και θα είσαι syper! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για οποιον εχει ορεξη για διαβασμα... | kgf12345 | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 16-12-11 13:48 |
Aσχετος | beteranos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 12-11-08 00:54 |
ασχετος | odin79 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-04-08 14:08 |
ΦΩΤΟ-Ορεξη | malawi | Malawi | 3 | 24-08-06 09:12 |