|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή κι εγω έχω τεστ της ΑΠΙ και ειδικά αυτο της αμμωνίας μου εμφανίζεται ώς κιτρινολαχανί ακόμη και στο νερο της βρύσης, έμαθα να το βλέπω έτσι το 0. Πιστεύω ότι το 0 της εταιρείας δηλ δεν είναι ακριβώς αυτο που δείχνει το χαρτάκι, αλλά ελαχιστα πιο πράσινο. Αν δει κανείς το χρώμα του σωλήνα με φόντο το χέρι του, θα το δεί κίτρινο. Βάζοντας το δίπλα στα χρώματα της καρτέλας, του δείχνει σχεδόν το 0,25 ενώ είναι 0. Δεν υπαρχει όμως λόγος ανησυχίας. Είναι θέμα μη σωστης απεικόνισης των χρωμάτων στην καρτέλα του τεστ.
Αυτό που πραγματικά δεν μου αρέσει ώς τεστ απο την εταιρεία αυτη, είναι το τεστ του ph διότι με τις διπλές καρτέλες και τις διαφορετικές διαβαθμίσεις χρωμάτων και τιμών, μπορείς να μπερδευτείς ειδικά στην αρχή που δεν έχεις εξασκηθεί με αυτό το τεστ. Το ίδιο πχ χρώμα του σωλήνα, στη μια καρτέλα το αντιλαμβάνεσαι ώς χ τιμή, ενώ το ίδιο χρώμα στην άλλη καρτέλα σαν ψ τιμή, και με μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μενει να παρω αμμωνια να το δοκιμασω να δω τι θα δείξει αλλιως δεν θα ησυχάσω! |
|
||||
|
||||
![]()
Για σιγουρια μετρα και σε νερο απο ΑΟ αν μπορεις.
Αυτο δεν εχει σιγουρα αμμωνια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
test NO3 | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 27-01-06 10:31 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |