|
|
||||
|
||||
![]()
anubias 240 με 12αρι τζαμι νομιζω κανεις καποιο λαθος. για 8αρι συμφωνω. τα αλλα 2 πανω εχουν πολυ ψιλα τζαμια για τα λιτρα τους οπως και αυτο που σου εσπασε. απο 100 μεχρι 200 λιτρα 8αρια τζαμια και μεχρι τα 300 10αρια ειναι η ταπεινη μου αποψη...
|
||||
|
||||
![]()
Mη βαλεις ραμ σε κατω απο 80-100 εκ μηκος καλυτερα
![]() Ο κυβος δεν βολευει σε τετοια ψαρια που εχεις
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ειχα το παχυμετρο μαζι μου να τα μετρησω ρε γμτ,τα ειδα χοντρα αλλα δε μπορεσα να υπολογισω ακριβως.μαλον εχεις δικιο και ειναι 8αρια.αλλα μου φανηκανε χοντρα.και που κοιταω τα δικα μου τωρα μου φαινονται διπλασια εκεινα.αλλα χωρις μετρηση,δε λεει τιποτα
![]() το θεμα ειναι οτι μου φανηκε καλη κατασκευη.το μονο θεμα που ειχε το συγκεκριμενο που ειδα ηταν οτι η κοντρα που εχει πανω ειναι πλαστικη και πιανει στο καπακι που ειναι φιξ πανω στα τζαμια. υπηρχε αλλο ενα στα ιδια λιτρα σχεδον,λιγο φτηνοτερο αλλα ειναι πιο κοντο,στους 80 ποντους μηκος αλλα πιο ψηλο,με γυαλινες κοντρες αλλα και πιο κοντες λαμπες,παλι τ5. ------------------------- ναι τους κυβους τους ξεχασα.δε θα βολεψουνε,εκατσα ολο το βραδι ξυπνιος να ψαχνω τι προτιμανε τα ψαρια!κιεγω αυτο σκεφτομαι για το μηκος,γιαυτο κοιτουσα το αλλο.μονο που το αλλο (στο 1 μετρο μηκος)εχει πλαστικη κοντρα πανω στο καπακι που ειναι ομως φιξ πανω στο τζαμι.στο τελαρο του καπακιου δλδ. ------------------------- παντως τα eheim με τα 6αρια τζαμια τα φοβαμαι πολυ να πω την αληθεια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 17-12-11 στις 15:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν το ανουμπιας εχει 8αρια τζαμια στα 240 λιτρα τσιμπα το...
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ! Το πακέτο του ανούμπιας περιλαμβάνει και βάση?
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις βαση.αυτο ειναι ενα θεμα τωρα,ελπιζω η δικια μου βαση να αντεξει το παραπανω βαρος.ισως να μπει και κανα κολονακι απο κατω δεν ξερω θα δειξει.με την κοντρα στο πανω μερος που δεν ειναι γυαλινη αλλα πλαστικη ομως;λες να υπαρχει κανα θεμα;καποιος με anubias ενυδρειο να μας πει εντυπωσεις;καλα πραγματα εχω ακουσει κατα καιρους αλλα ολα γενικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν πατάει καλά και προεξέχει πολύ το καινούριο, μην το δοκιμάσεις καλύτερα(για να μην έχεις πάλι τα ίδια).
|
|
||||
|
||||
![]()
4 ενυδρεία αυτής της εταιρίας έχουν περάσει από τα χέρια μου και σε κανένα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.Αυτό που θέλεις να πάρεις το έχω πάνω από χρόνο(σαν καραντίνα πλέον) και έχει 8αρι τζάμι.
Δεν είναι 240 λίτρα αλλά 220,200 καθαρά δηλαδή πάνω κάτω. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο,αυτο ειναι.200 λιτρα καραντινα εχεις;ωρε κιεγω κανω ετσι για ενα ενυδρειακι
![]() κιεμενα γερο μου φανηκε που το ειδα,αν παρω τελικα,αυτο θα παρω το βρηκα 200 ευρω,νομιζω ειναι καλα... θα το σκεφτω και αποψε γιατι και τα 200 μου φαινονται αρκετα απτην αποψη οτι θα χρησιμοποιηθει κανα μηνα ακομα το ενυδρειο κ μετα παπαλα.βεβαια δε θα παει χαμενο,αλλα δεν ξερω το σκεφτομαι.θα το σκεφτω κιαποψε ομως κι'οπως με πιασει αυριο που θα σηκωθω.ευτυχως ειναι ανοιχτα αυριο. η θα το παρω η θα τα χαρισω ολα και θα παρω ενα κυβακι με ενα μονομαχο κ θα τελειωνει η ιστορια. και οταν φυγω κ μπορεσω θα επιστρεψω με 300αρι η 400αρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω θα'λεγα να'παιρνες ενα μεγαλο και καλο να τελειωνεις.ετσι θα εχεις πολλες επιλογες και για αργοτερα!!!εγω παντως αν ξαναπαιρνα τωρα ενυδρειο σιγουρα θα επαιρνα παλι 300+ αλλα για juwel θα το ξανασκεφτομουνα!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω προτασεις | alex | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 23-04-10 22:06 |
Ακουω προτασεις για 90λ | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-02-10 13:53 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |