|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό! Ονειρεύομαι πάντα ένα τέτοιο ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο.. μου αρεσουν οι πετρες και ολο αυτο το τοπιο.. τα ψαρια σουπερ.. ειδικα τα μικρα που κρυβονται στις πετρες..καλη συνεχεια στο εργο σου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο χρονια με μετακομιση σε αλλο σπιτι και αρκετες αλλαγες σε ψαροσυνθεσεις και διαφορα aquascape το ενυδρειο εχει ως εξης
13 frontosa Burundi (γεννημενα στο ενυδρειο,ειχα τους γονεις τους) 2 brichardi (ζευγαρι) (γεννημενα στο ενυδρειο,ειχα τους γονεις τους) 3 Altolamprologus compressiceps mutondwe (2 ασερνικα 1 θυληκο) 9 neritina διαφορα σχεδια θα μπουν μεσα ακομα σε λιγο καιρο 4-6 leleupi (αν τα βρω ποτε) ισως καποια κοχυλοψαρα,σιγουρα 2 synodontis perticola (αν τους βρω και αυτους ποτε) και αλλα 9 neritina που εχω παραγγειλει. μια μικρη αναδρομη... τελευταια μερα πριν την μετακομιση,μετακομιση και στην τελευταια φωτο το ασερνικο 30cm νεκρο απο λαθος κατα το ταισμα εκει που μου τα φιλοξενουσαν βγηλε η εξοδος του φιλτρου και εζησαν μονο οσα μπορουσαν να αναπνευσουν σε 4 περιπου ποντους νερο,και τα δυο θυληκα ![]() η συνεχεια σε λιγο.... |
|
|||
|
|||
![]()
συνεχεια....
κατασκευασα το νεο background απο πολυουρεθανη και μετα απο 6 μηνες ΚΡΑΚ....... σε λιγο η συνεχεια.... |
|
|||
|
|||
![]()
συνεχεια...
στην τελευταια φωτο ειναι γεννα απο brichardi και καποια απο αυτα ειναι το ζευγαρακι που εχω σημερα!!! Μολις εστρωσε αλγη το background εγινε το ΚΡΑΚ!Παμε παλι απ την αρχη!!!!!!!!!! Αρχισε να σταζει ![]() ![]() Μετα απο 4-5 ισως και παραπανω μηνες που εμεινε αδειο και παρατημενο με τα ψαρια σε ενα μεγαλο κουβα των 500lt το επισκευασα απ την αρχη με νεες σιλικονες. συνεχεια... |
|
|||
|
|||
![]()
συνεχεια...
Το background το πεταξα γιατι αν δεν καλυψει πολυ καλα το μονωτικο και αφησει πορακια γεμιζει ολο μεσα νερο και δεν μου αρεσε σαν ιδεα να κραταει νερα στρασιμα. Ξαναστηθηκε ποιο απλο μονο με πετρες και αμμο με αρκετες κρυψωνες κ ας μην φαινονται ![]() Η ποιοτητα απο τις τελευταιες φωτο δεν ειναι τοσο καλη και επιφυλασσομαι για ποιο καλες. |
|
|||
|
|||
![]()
και μια φωτο απ τα neritina
|
|
||||
|
||||
![]()
πω πω....σκέτη Οδύσσεια ρε φίλε
![]() Εύχομαι τώρα να πάνε όλα καλά! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 180 lt | Stefanos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-03-15 22:15 |
Κοινωνικό 2 | leandros69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 30-08-14 09:39 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
νέο κοινωνικό | mitsos1975 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 14-10-10 12:45 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |