|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι λέτε? Πως τα βλέπετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και μαζεύεις γνώμες
![]() ![]() τα ψαράκια σου πάντως είναι πολύ όμορφα |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα τα ψαρακια σου..να σου ζησουν!
Για αυτα που υποθηκαν,δεν βλεπω κανεναν λογο να κλεινεις τα φιλτρα οταν ταιζεις!Που το διαβασες αυτο;Επισης,για μενα,καλυτερα.συνδιασε το ταισμα με την ωρα που αναβει το φως κ οχι οταν κλεισει!! Για αρχη οταν ταιζεις απομακρυνσου απτο ενυδρειο για να τρωνε πιο ανετα..θα συνηθισουν την παρουσια σου παντως,αυτο ειναι το μονο σιγουρο..μην αγχωνεσαι!! Ποικιλία τροφών, φρέσκο νερακι με αλλαγές και υπομονή..τίποτα άλλο!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια τα ψαρακια σου ! Συνεχισε ετσι
![]() Α και κατι ακομα και εγω με κλειστο φιλτρο τα ταιζω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη μπράβο πολύ ωραία και τα ψαράκια και οι πέτρες. Εμένα μου αρέσει και το στήσιμο σου αν και έχει δίκαιο ο beeromixalhs ότι δεν δίχνει πολύ φυσικό, με λείες πέτρες όμως σαν και τις δικές σου αν δεν μπεί ανθρώπινο χέρι πολύ δύσκολα μπορούν να δημιουργηθούν ικανοποιητικές κρυψώνες.....και αυτό είναι πιο σημαντικό για τα ψάρια.
Για το φόντο δεν επιβάλεται...αλλά ομορφαίνει το ενυδρείο και καμουφλάρεις τα συρματα καλύτερα. Η επιλογή είναι πάντα δική σου. (εγώ υα έβαζα μαύρο! ....νομίζω έχω δει στην αγορα αφίσα με πέτρες παρόμοιες με τις δικές σου.....ή άλλη επιλογή είναι το επίσης πιασάρικο σκούρο μπλέ αλλά με τα μπλέ ψαράκια σου δεν θα είναι ωραίο ..επαναλαμβάνω εγώ ψηφίζω μαύρο!!!...γιατί ως γνωστό..."once you go black there is no turning back!" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές. Παρουσίαση δεν κάνω ακόμα, γιατί θέλω να κάνω κάτι διορθώσεις, και φυσικά να συνηθήσουν την παρουσία μου και να κάθονται. Πάντως ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Όσον αφορά το φόντο, να το βάλω όταν συνηθήσουν ή τώρα? Και κάτι άλλο. Η φωτοπερίοδος είναι απο 6 έως 12. Εγώ πότε να τα ταίζω? όταν ανοίγω το φώς, κατα την διάρκεια ή όταν το κλείνω? Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα να ταΐζεις καμιά ώρα αφού ανάψουν και καμιά ώρα πριν κλείσουν τα φώτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Μεγάλο σπυρί με αίμα | notios_n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-05-04 01:10 |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |