|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συνηθίσουν..μην αγχώνεσαι!Δώστους χρόνο..εμένα πλέον όχι απλά έρχονται όλα πάνω για φαΐ όταν με βλέπουν,αλλά μπορώ να τα πιάνω και με το χέρι φαντάσου..
Αυτό με το κλειστό και ανοιχτό φίλτρο και καπάκι δεν το κατάλαβα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά αυτό με το καπάκι και το φίλτρο, αννοώ ότι τα ψάρια συνήθως τρώνε με ανοιχτό καπάκι και κλειστό φίλτρο. Τα δικά μου κάνουν το αντίθετο, δηλαδή δεν τρώνε με ανοιχτό καπάκι και κλειστό φίλτρο, αλλά με κλειστό καπάκι και ανοιχτό φίλτρο. Κατάλαβες τι εννοώ? Αν κατάλαβες, Πρέπει να το αλλάξω αυτο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα δικά μου ψάρια είτε είναι ανοιχτά φίλτρα καπάκια τρώνε και δε ξέρω και κανένα άλλο να κάνει τέτοιους συνδυασμούς για να ταΐσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά συνήθως κλείνω φίλτρα, για να μην αναταράσει την επιφάνεια και χάνουν την τροφή, αλλά και για να μην ρουφάει την τροφή. Είναι λάθος? Χρειάζεται να το κάνω ή όχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, η μόνη λογική που βρίσκω είναι ότι σταματάς την κυκλοφορία και μπορείς να ταϊσεις εκεί ακριβώς που θέλεις (που αν έχεις κάποιο ψάρι που δεν τρώει για κάποιο λόγο ίσως να βοηθά)
.....κατά τα άλλα να πω την αμαρτία μου, ούτε εγώ ξέρω κανένα που κλείνει τα φίλτρα του για να ταϊσει. ![]() .................................................. .................................................. .................................................. .......... Τώρα είδα το ποστ σου. Μην κλείνεις τίποτα....τα αφρικάνικα είναι διαόλια! Και να τους κρύψεις την τροφή αυτά θα την βρούνε! Το φίλτρο εκτός και αν έχεις προσαρμώσει ηλεκτρικη σκούπα των χαλιών πάνω δεν θα ρουφίξει την τροφή...τουλάχιστον όχι πριν να την φάνε! Απλά ταϊζε με μέτρο και αν είναι λίγο τρομαγμένα τώρα στην αρχή, ρίχνε τροφή και φεύγε από το ενυδρείο για να τρώνε κανονικά και τα πιο δειλά.
|
||||
|
||||
![]()
οπως σου ειπαν Παναγιωτη χρειαζονται λιγο χρονο. αργοτερα δε θα ξεκολλανε απο το τζαμι και θα πηδανε και εξω απο το νερο για ενα pellet
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ελπίζω φίλε μου. ¶ επίσης δεν ανέφερα κάτι. Μάλλον σε λίγο καιρό θα περιμένω και απογόνους, καθώς βλέπω το αρσενικό να κάνει κινήσεις ζευγαρώματος προς τα θηλικά. |
|
||||
|
||||
![]()
Όσο μπορούσα τα έβγαλα και μια φωτό αν και κρυμένα. Στις φωτό διακρίνεται το αρσενικό το οποίο δεν φοβάται και 2 θηλικά απο τα 4(αυτά είναι που φοβούνται πιο πολλύ) το ένα απο τα 4 είναι λίγο πιο μικρό απο τα άλλα(5εκ). Ακούω γνώμες.
Κάτι άλλο. Χρειάζεται να βάλλω κάποιο φόντο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης Κ : 15-12-11 στις 22:49 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Μεγάλο σπυρί με αίμα | notios_n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-05-04 01:10 |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |