|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1000 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μη ξεχασεις να πεις του φιλου σου οτι δεν κανουμε ποτε ζωντανα δωρο χωρις να ρωτησουμε τον δεκτη του δωρου αν δεχεται να αναλαβει την ευθυνη για τα ζωα, αλλα και αν μπορει να τους εξασφαλισει τα απαιτουμενα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
kapamarou ενα ειχα ναι αλλα οταν ειπα στο αδερφο μου οτι παει σε ζευγαρι και θελει ενυδρειο με υψος πηγε και πιρε κιαλλο . . . . .(ενυδρειο αλλο ομως δεν πιρε)αν δεν ημουν εγω παιζει να ηταν 2 αγγελοψαρα και ο πανγκασιους στα 30 λ. ουτως η αλλως προγραμματιζα να παρω ενυδρειο αυτες τις μερες εχω βρει ενα φουλ εξοπλισμενο 80λ στα 160ε κατι πιο φθηνο δεν βρηκα πουθενα οποτε αν δεν καταφερω να τον πισω να δωσουμε τον πανγκα απλα θα παρω το καινουριο και θα τον αφισω αυτον στο αλλο και οτι γινει δεν ειναι δικα μου και δεν ακουει κιολας.αν λογικευτει θα παμε να παρουμε ενα ενυδρειο με υψος για τα σκαλαρια του και θα αφισω τους ροδοστομους στο 96αρι που εχει και μακρος να καλπαζουνε μεσα με καρδιναλιους η ραμιρεζι κατι τετοιο
------------------------- εχετε χιλια δικια ολοι σας. ελπιζω να τα διορθωσω τις επομενες 2 μερες το αργοτερο ολα τα λαθη. ελπιζω παντως να μην ειναι αργα και να προλαβω. αν χωρισω το ενυδρειο στα 2 για να μην γινει το γευμα κανενος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harmasn : 15-12-11 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
pangasious albino catfish - shark εχει διαφορα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτόν της πιο πάνω φωτογραφίας του Αποστόλη έχει! Είναι άσπρος!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλα οπως και να εχει ο πανγκασιος ειναι αρρωστος και γι αυτο δεν τα εχει κανει ακομα γευμα και ουτε προκηται να τα κανει εχει εσσωτερικη αιμοραγια απ οσο μου ειπανε (ειχε κοπανισει πανω στην λαμπα του ενυδρειου μια φορα και τα τζαμια τα ειχε φυλισει ολα στο 30λ) μαλλον δεν θα ζησει και πολυ θα το επιστρεψω ομως αυριο και ισως παρω κατι αλλο θα δω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιστευτο... | mink | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 12-05-11 10:56 |
~!@ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ~!@ | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-02-09 22:27 |
Απιστευτο!!!!! | Pritanis | Δίσκοι | 47 | 28-01-06 10:41 |
Απιστευτο!!!!!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 07-03-05 14:55 |