|
|
||||
|
||||
![]()
To φίλτρο ειναι στρωμένο με μπόλι έχει γίνει συζήτηση σε άλλο θεμα για το φίλτρο μου...Το No3 εξηγήτε απο την παρουσία του κερατόφυλλου στο ενυδρείο, δεν το ανέφερα συγνωμη..
Βάζω φουλ την ροη αν ειναι να δω πως θα πάει μεχρι το βράδυ |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη κιολας...αλλα δεν νομιζω οτι σε ενα ενυδρειο 100λιτρων το κερατοφυλλο μπορει να αποροφησει ολη την ποσοτητα νιτρικων και να τα μηδενισει..βεβαια μπορει απλα να μην ειναι μετρησιμα αλλα και παλι μου κανει εντυπωση...κανε μια αλλαγη,και βαλλε και λιγο αλατακι...θερμοκρασια στους 27
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν πόσο καιρό αφότου έστησες το ενυδρείο έκανες αλλαγή?, γιατί μου φαίνεται παράξενο να έχεις ΝΟ3 = 0. Συνήθως το Ν03 μηδενίζεται λόγω αλλαγής νερού
|
|
||||
|
||||
![]()
μην το λετε, μην το λετε!εγω στο 300αρι ειχα egeria densa και δεν επερνα ποτε μετρησεις νιτρικων.τωρα που δεν εχω egeria εχω γυρω στο 10 νιτρικα(πολλα φυτα βλεπεις)!
αλλα απ'την αλλη παλι, με 4 ψαρακια στα 100 λιτρα τι νιτρικα να εχει!!!αμα εχει και μερικα φυτα παει τελειωσε!
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια αφήστε τα νιτρικα έχει συζητηθεί σε άλλο θεμα...
ααα να πω κατι που ξέχασα τις προηγουμενες μέρες οπως και τώρα που δυνάμωσα την ροή του φίλτρου το ψάρι αυτο πηγαινε και καθόταν πίσω απο το φίλτρο όπως κα τώρα ακίνητο |
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις τι αλλο εχει συζητηθει ακομα? το να βαζουμε φωτο να βλεπουμε τι γινετε!
![]() τουλαχιστον ξερεις οτι υπαρχουν 2 εκδοχες: ή θα γεννησει ή θα ψοφησει αλλη δεν υπαρχει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μωράκια γκάπυ | Elina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 21:19 |
DiY Co2 με Γκάπυ | Sandrea | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-11-11 11:08 |
γκάπυ | amangos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-03-11 20:10 |
απορία για γκάπυ | αλεξανδρα | Ζωοτόκα | 5 | 20-02-10 13:39 |
Κάθετα ακίνητο στον πυθμένα. | mmarou | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 28-05-09 12:06 |