|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου. Μπράβο. Αλλα έχω μία απορία για την φωτοπερίοδο...απ'τις 1 το μεσημερι μεχρι τις 2:30 τη νυχτα ειναι 13,5 ώρες. Δεν ειναι μεγαλη διαρκεια φωτισμου? Δηλαδη τα ψαρια εχουν "νυχτα" 2:30 με 6:30 ας πουμε...Αν υπαρχει και φως που μπαινει στο δωματιο απο παραθυρα κλπ.
Δεν ξερω κιολας αν στη φυση στον βιοτοπο τους η μερα εχει αντιστοιχη διαρκεια... Γι'αυτο ρωταω κιολας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελα πανο ο φωτισμος της λεντοταινιας ειναι πολυ μικρος .. και οχι δεν εχει καθολου φως το δωματιο το πρωι.. αρα 02.30 εωςτο πρωι... ![]() ![]() μου χαλασε το ρολο και δεν εχει φως προσωρινια για αυτο και οι τοσες ωρες οταν το φτιαξω θα τις μιωσω τις πρωινες ωρες.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε. βασικα το φανταστηκα οτι οι λεντοταινιες θα ηταν πιο χαμηλης εντασης γιατι λες οτι ειναι 7,5 αλλα λεω ξερω'γω, led ειναι, μπορει σ'αυτα τα watt να ειναι δυνατα.
καλη συνεχεια... ελπιζω καποια στιγμη να μπω κι εγω στο club των μεγαλων ενυδρειων και των σκαλαριων! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |
Φυτεμένο σκαλαροενυδρείο - Eρωτήσεις! | Ippokampos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 02-06-10 15:25 |