|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις γενήστρα(αλλά θές σίγουρα πάρα πολύ καλή οξυγόνοση) στο ενυδρείο ή μπορείς να το αφήσεις να γεννήσει στο ενυδρείο μιας και έχεις και κερατόφυλλο όπου θα μπορούν να κρύβονται. Το να το βάλεις σε μικρότερο ΟΎΤΕ ΚΑΤΆ ΔΙΆΝΟΙΑ.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
γνώμη μου είναι αν σε παίρνει να πάρεις από τώρα το μεγαλύτερο ενυδρείο. Μιας και είναι ήδη πολλά τα ψάρια σου. Στη γεννήστρα μη τη βάλεις τσάμπα θα τη στρεσάρεις παραπάνω.
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beeromixalhs : 15-12-11 στις 14:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω. Ούτως ή άλλος και 100 λίτρα ενυδρείο αν είχα με ξιφο, γενήστρα δεν θα έβαζα. Καλύτερα είναι αν δεν μπορεί να τα βάλει σε μεγαλύτερο, να το αφήσει να γεννήσει εκεί, μιας και έχει και κερατόφυλλο.
|
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πάντως οπωσδήποτε κάτι πρέπει να κάνει με την ιχθυοφόρτηση. Τώρα είναι πολλά τα ψάρια που να πλακώσουν και οι γέννες |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ. Και μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα μικρά εφόσον έχει μέσα 2 κόρυ και ένα γλύφτη. Τα 2 αυτά είδη δεν είναι επιθετικά προς τον γόνο, αλλά σε τόσο λίγα λίτρα ποτέ δεν έχεις εμπιστοσύνη.
|
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου επειδη ειχα ξιφοφορους και γενοβολανε συνεχεια σου προτηνω να παρεις ενα 100αρι αμεσα και στο μικρο ασε την θυληκια να γενναει.επισης να εισαι προετιμασμενος τι θα κανεις τα μικρα και να ξερεις οτι οι ξιφοφοροι τα τρωνε οποτε αν τα αφησεις μαζι με τα αλλα δεν θα μεινη τπτ απο τα κορρυ και τον πλεκο δεν εχεις κανενα προβλημα αλλα εχεις μικρο ενυδριο και οπωε και να ναι η ποιοτητα του νερου σου σιγουρα δεν θα ειναι η καλητερη ο πλεκο γιναιτε συνηθως μεχρι και 10 εκατοστα εγω στο 170 και δεν τον εβαζε ο τοπος..αυτα φιλικα και κατι αλλο η σωστη αναλογια στα ξιφο ειναι 1αρσενικο 4 θυληκα.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα ξιφοφορου | platy | Ζωοτόκα | 24 | 16-03-21 13:59 |
επιθετικη ξιφοφορος | manos_samos | Ζωοτόκα | 7 | 21-03-11 21:47 |
αποχρωματισμος ξιφοφορου sos | bill21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-03-11 17:42 |
μαυρισμα ξιφοφορου ???? | manos_samos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 05-03-11 16:59 |
Ξιφοφορος εγγυός; | paschalis | Ζωοτόκα | 6 | 20-03-07 11:06 |