|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Τυπου μαργαριτα λεγονται. Αυτοι που προτεινα εχουν μπαταρια επαναφορτιζομενη για μικροδιακοπες ρευματος και προγραμματιζονται. Και οι απλοι για την τιμη τους ειναι πολυ καλοι.
__________________
Εμ' περήφανος που εγεννέθα Πόντιος! Νίκος Π. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
οκ , ευχαριστω πολυ !!!
__________________
medicus curat , deus sanat . ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Ενα ταισμα με ταιστρα την ημερα για οσο λειπεις.
Την ταιστρα την εχεις και την δοκιμαζεις στο ενυδρειο για μια εβδομαδα τουλαχιστον πριν φυγεις γιατι μπορει αν ειναι φτηνιαρικη η ταιστρα, να μενει υγρασια και να κολλαει η τροφη και να πεφτει κομματια ή καθολου. Καλη ειναι η eheim (με ανεμιστηρακι για να στεγνωνει) αλλα ακριβη. (weekend και holiday ταμπλετες απλα δεν τις αναφερεις ποτε ξανα ![]() Τα φωτα λιγο για οσο λειπεις. 4 ωρες ειναι αρκετα. Μειωσε σταδιακα σε 4 ωρες και αυξησε παλι σταδιακα οτα γυρισεις στην κανονικη φωτοπεροδο. Σταδιακα εννοουμε 15 λεπτα την ημερα (αν προλαβαινεις) Χρονοδιακοπτη εβδομαδιαιο ψηφιακο. Εχει στα καταστηματα ηλεκτρονικων και στα πρακτικερ. Καμια 8-10αρια ευρω. Προγραμματισε σωστα και δοκιμες πριν φυγεις. Μη πατησεις κανενα Random και αναβοσβηνει οποτε γουσταρει. Προσεξε να ρυθμισεις το "week" να αναβει ολες τις μερες. Οταν γυρισεις προτιμησε να κανεις μερικες απανωτες καθημερινα αλλαγες 25% παρα μια μεγαλη.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα σου προτεινα να κανεις "επενδυση" σε ψηφιακό. Εγώ είχα 3-4 αναλογικούς απο τα πράκτικερ, και στο τέλος χάλασαν όλοι. Επίσης, έχει το πλεονέκτημα οτι αν γίνει διακοπή ρευματος, κραταει την ώρα λόγω της μπαταρίας που έχει. Αν δηλαδή γινει διακοπή ρευματος στις 17:00 και έρθει στις 20:00 και εσύ έχεις τα φώτα 11:00-19:00, με την αναλογική θα ανάψει το φώς για αλλες δύο ώρες, και την επόμενη μερα θα αναψουν δυο ώρες αργότερα. Θα καθυστερήσουν δηλαδή όσο διήρκεσε η διακοπή. Αντίθετα με την ηλεκτρονική δεν θα ανάψουν τα φώτα και την επόμενη μέρα θα αναψουν κανονικά.
------------------------- Παράθεση:
__________________
Γιώργος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 15-12-11 στις 09:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Πω, πω! Μου ήρθε μια φλασιά!
![]() Επειδή στο σπίτι έχω τοποθετήσει λέβητα αερίου με δικό του χειριστήριο-θερμοστάτη χώρου, αυτός που είχα βγήκε εκτός. Είναι με μπαταρία αυτόνομος και με εβδομαδιαίο προγραμματισμό. Οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προγραμματισμό του φωτισμού. Απλώς θα έχω την υποτιθέμενη ρύθμιση θερμοκρασίας χαμηλά. |
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν καιει μπαταρια, ανοιγει μονο για μερικα δευτερολεπτα οταν λειτουργει η ταιστρα για να "ξεμπερδευει" τα φυλλαρακια. Η τρυπα της ταιστρας ειναι γυρισμενη προς τα πανω οσο δεν λειτουργει και δεν μπαινει ευκολα υγρασια μεσα. ------------------------- Αν ηταν Αθηνα ο φιλος θα μπορουσα να του δανειζα μια απο τις δικες μου για οσο ελειπε. Ετσι κι αλλιως δεν τις χρησιμοποιω. Δεν εχουμε κανεναν απο Ροδο με καλη ταιστρα?
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-12-11 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
#7
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα , ευχαριστω πολυ που ενδιαφερθηκατε ολοι να με ενεημερωσετε γτ απο αυτοματισμους δεν ειχα και πολυ ιδεα . αυριο θα παρω απο καταστημα ηλεκτρονικων χρονοδιακοπτη και θα δω τιμες αν ειναι να παρω ψηφιακο .
οσο για την ταιστρα , φιλε delta66 αθηνα μενω επειδη ειμαι φοιτητης αλλα θα κατεβω ροδο για διακοπες τωρα τα χριστουγεννα , αν μπορεις να μου δανεισεις καμια ταιστρα για αυτες τις μερες θα σου ημουν ευγνωμων !!!
__________________
medicus curat , deus sanat . ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερκινητικες γαρίδες, για πιο λογο; | johnb | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 3 | 17-07-11 04:13 |
αυτοματισμοι ενυδρειου | dragon714 | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 25-05-10 07:05 |
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ | tak660x | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 09-10-07 00:17 |
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΕΖΑ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-12-04 03:32 |